L’Aventure Peugeot Citroën DS on vuonna 2015 perustettu voittoa tuottamaton yhdistys, joka suojelee, vaalii, tiedottaa ja kehittää PSA Groupin merkkien perinnettä. Yhdistykseen kuuluu viisi toimialuetta, jotka ovat viidellä eri paikkakunnalla. Yhdistys toimii yhdessä jäseniensä kanssa, jotka ovat sekä keräilijöitä että merkkien faneja.

Pohjois-Pariisissa, Aulnay-sous-Boisissa sijaitseva The Reserve Collection at The Citroën Conservatoire on merkittävä osa L’Aventure Peugeot Citroën DS:ää, ja se  on muuttamassa. Muuton valmisteluihin kuuluu kokoelman keventäminen 65 autolla ja 90 esineellä. Niiden myynnin hoitaa huutokauppatalo Leclere-mdv sunnuntaina 10. joulukuuta kello 14:00 alkaen (Ranskan aikaa).

Myynnissä on mielenkiintoisia autoja, sillä joukossa on harvinaisia Sbarro Citroën -prototyyppejä, ennen toista maailmansotaa valmistettuja autoja sekä moderneja klassikoita. Niiden hintojen arvioidaan lähtevän tuhannesta eurosta ja kalleimpien maksavan parikymmentätuhatta euroa.

Koska myytävänä on mielenkiintoisia malleja Citroënin historiasta, L’Aventure Peugeot Citroën DS pyrkii saamaan huutokauppaan mukaan keräilijöitä ympäri maailmaa. Kaikki huutokauppaan osallistuvat kutsutaan myös yhdistyksen jäseniksi. Koska jo useat sukupolvet kaikkialla maailmassa ovat ihailleet Citroënia, ostajille tarjotaan paikan päällä olemisen lisäksi mahdollisuus osallistua huutokauppaan puhelimitse tai suorassa www.drouotlive.com
-lähetyksessä tietokoneen avulla.

Ennen myyntiä lisää tietoa autoista saa luettelosta osoitteesta leclere-mdv.com, minkä lisäksi autot ovat näytteillä lauantaina 9. joulukuuta.