Cadillac on Yhdysvaltojen toiseksi vanhin toiminnassa oleva automerkki, sillä vain Buick on sitä iäkkäämpi. Itsenäisenä Cadillac ei saanut toimia kuin seitsemän vuotta, minkä jälkeen se liittyi General Motorsiin.

Cadillacilla on vahva yhteys Fordiin, sillä yhtiö syntyi Henry Fordin riitaannuttua sijoittajiensa kanssa ja Henry Ford Companyn perustalta syntyi Cadillac Automobile Company. Nimensä yhtiö sai vuonna 1701 Detroitin perustaneen ranskalaisen tutkimusmatkailija Antoine Laumet de la Mothe sieur de Cadillacin mukaan.

Erikoismalli on vuosimallin 2018 Cadillac CTS-V, jonka nimi on Glacier Metallic Edition. Värinä on vaalean harmaa ja autossa on pieniä lisiä, kuten valaistut ovenkahvat, tummanpunaiset jarrusatulat Brembon valmistamissa jarruissa ja 19-tuumaiset taotut kevytmetallivanteet.

Sisustaa on piristetty Recaron istuimilla ja suorituskyvyn tallentimella, kattoluukulla ja ensimmäisellä taustapeilillä, joka näyttää kameran avulla kuvan auton takaa.

Moottorina on mekaanisesti ahdettu 6,2-litrainen V8, joka kehittää 471 kilowattia ja 855 Nm. Moottorissa on polttoainetta säästävä sylinterien lepuutustoiminto. Kuljettaja arvostaa lähtöjärjestelmää ja Cadillac Performance Traction Managementiin syötettyjä viittä ajotilaa.

Kaikkien Cadillacin V-mallien tapaan CTS-V Glacier Metallic Editionin ostajat saavat kahden päivän opetuksen ja majoituksen Cadillacin V-Performance akatemiassa. Auton hinta on Yhdysvalloissa 103 885 euroa.

Autoista 105 on heti tilattavissa, mutta viimeisten kymmenen kohtalosta ei kerrota mitään.