Aiemman Škoda Yetin korvaavan uuden Karoqin hinnat alkavat etuvetoisen 1,0 TSI Ambitionin 27 328 eurosta. Hinta on korkeampi kuin monella kilpailijalla, mutta auton on tilava ja hyvin varusteltu. Suomessa on tehty päätös, että ns. perusmallia ei ole otettu lainkaan tuontiohjelmaan.

Lue Tekniikan Maailman Ajettua-juttu Škoda Karoqista!

Ambition-varusteluun kuuluvat normaalin perustason lisäksi turvapuolelta muun muassa kuljettajan vireystilan tunnistus ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella.

Suomessa arvostettavia varusteita ovat ajovalojen painepesimet ja lämmitettävät tuulilasin pesimen suuttimet. Kuljettaja voi säätää ajotilan mieleisekseen ja monipuolisesta ajotietokoneesta voi seurata omaa ajoa. Mukavia varusteita ovat lisäksi älyavain, lämmitettävä ohjauspyörä ja kaksialueinen automaatti-ilmastointi.

Vähän reilun 2 500 euron lisähinnalla varustetaso kohoaa Styleksi, joka nousee luultavasti suosituimmaksi. Rahan vastineeksi tulee runsaasti tavaraa, kuten kaistanvaihtovaroitin, peruutusvaroihin, sekä DSG-vaihteisissä ruuhka- ja hätätila-avustimet. Turvallisuutta lisää mukautuva vakionopeuden säädin. Edessä niin ajo-kuin sumuvalot vaihtuvat ledeiksi ja mukaan tulee automaattinen valonvaihto. Takaluukku aukeaa automaattisesti jalanheilautuksella. Jo Ambitionissa on edessä ja takana pysäköintitutkat, mutta Style tuo mukanaan peruutuskameran.

Moottoreissa 1,0-litraisen tilalle saa vajaan 3 000 euron lisähintaan 1,5 TSI:n tai 1,6 TDI:n. DSG-kaksoiskytkinvaihteiston lisähinta on 2 500 euron luokkaa ja parhaan Exclusive-varustetason kanssa se on ainoa vaihtoehto. Neliveto tulee kaksilitraisen 110 kilowatin tehoisen turbodieselin kera ja niiden hinnat alkavat 36 889 eurosta.