BenQ W1350-kotiteatteriprojektorilla saa heijastettua sadan tuuman kuvan kolmen metrin etäisyydeltä. Näin kotiteatterin voi rakentaa lähes mihin tahansa huoneeseen.

Projektoria saattaa olla hankala sijoittaa etenkin silloin, jos se pitää saada keskelle olohuonetta. BenQ W1350:n 1,5-kertaisen zoomin ja linssinsiirto-ominaisuuden avulla kuvaa voi säätää korkeussuunnassa 120–148 prosenttia ilman projektorin siirtelyä.

Trapetsikorjaus taas suoristaa kuvan oikeanmuotoiseksi silloin, kun projektorin joutuu viemään sivuun valkokankaan keskilinjalta.

BenQ W1350 toistaa kuvan 1 920 x 1 080 pisteen full hd -tarkkuudella. Valoteho on 2 500 lumenia (ansi) ja kontrastisuhde 10 000:1. Kuvan voi valmistajan mukaan heijastaa jopa 325-tuumaisena.

BenQ:n kehittämä optinen järjestelmä koostuu 12 linssistä, joiden erikoispinnoite ehkäisee värivirheitä. Mikropeili- eli dlp-tekniikkaan perustuva kuvapiiri on Texas Instruments DarkChip3. Väripyörä on kuusisegmenttinen ja kuusinopeuksinen (rgbrgb).

Nautittavan elokuvaelämyksen lisäksi W1350 tarjoaa valmistajan mukaan viiveettömän pelielämyksen kaikkein räiskyvimmissäkin peleissä.

BenQ W1350 tukee useita tiedonsiirtotekniikoita kuten wfhd (wireless full hd) ja mhl (mobile high-definition link).

Lisävarusteena saatava langaton wfhd-sarja sisältää lähettimen, jossa on kaksi hdmi-tuloa ja yksi hdmi-lähtö, sekä vastaanottimen, joka siirtää dataa ja saa virtaa projektorin usb-portin kautta.

Toiminta-alue on jopa 20 metriä ja siirron viive alle 1 millisekunti. Wfhd-sarja pystyy näin toistamaan pakkaamatonta full hd -kuvaa langattomasti toiseen huoneeseen ja tukee myös 3D-toistoa.

Dfs-tekniikka (dynamic frequency selection) vaihtaa langattoman verkon taajuutta automaattisesti, jos valittu taajuus on jo käytössä tai jos taajuudella ilmenee häiriöitä.

BenQ W1350 maksaa noin 980 € ja wfhd-sarja noin 320 €. Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.