Yhdysvalloissa riehuva katumaasturikuume vaatii lisää uhreja, sillä nyt Cadillac kertoo lopettavansa pienimmän henkilöautonsa myynnin tämän mallivuoden jälkeen. Virallisena syynä on tehtaan muokkaus tulevia Cadillac-malleja varten.

Vihiä tulevasta saatiin jo viime joulukuussa, kun General Motors ei enää listannut Cadillac ATS Sedania NHTSA-viranomaiselle lähettämiinsä VIN-koodidokumentteihin.

Tämän vuoden ensimmäisten kuukausien aikana Cadillac ATS:n rekisteröinnit ovat vähän vilkastuneet, mutta vuoden 2013 ennätysmyynnistä (38 319) on pudottu vuonna 2017 kolmasosaan eli vähän reilun kymmeneentuhanteen. Toisin sanoen ATS:n tuotanto ei ole enää kovin kannattavaa. Tuotannon lopettaminen koskee vain neliovista mallia, sillä Coupé jatkaa mallivuoteen 2019.

Cadillac esitteli ATS:n Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa 2012. Tuotantoon se saatiin kesällä ja mallivuoden 2013 autoja alettiin saada syksyllä asiakkaille.

Makein vaihtoehto on ollut ATS-V, jossa on 3,6-litrainen tuplaturbo V6. Kaksiovinen Coupé esiteltiin rinnalle vuonna 2015 ja se on myynnissä kaksilitraisella turbomoottorilla, vapaasti hengittävällä 3,6-litraisella V6:lla sekä väkevänä V-mallina.