Ensimmäinen Yamahan MusicCast-monihuonetoistoa tukeva Restio on vuosi sitten esitelty ISX-80. Sen neliönmuotoisen kotelon mitat ovat 30 x 30 senttiä ja hinta vajaat 500 euroa. Uusi 19 x 19 sentin kokoinen ISX-18D sopii pieneenkin tilaan, kuten keittiöön tai yöpöydälle – ja hintakin jää alle 350 euron.

Litteä ja tyylikkään kaiuttimen etulevyssä on teräsverkko ja sen keskellä lasipintainen näyttö. Takaa löytää ripustuskiinnikkeen, jolla kaiuttimen saa halutessaan myös seinälle. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Yamaha Restio ISX-18D toistaa äänen 2,5 cm:n (1”) diskanttikalotilla ja refleksikoteloon sijoitetulla 5 cm:n (2”) bassoelementillä. Laite sisältää ula-radion ja ajastimen, mutta musiikkia voi toistaa myös älypuhelimesta tai mistä tahansa Yamahan MusicCast-järjestelmään kytketystä laitteesta.

Musiikkia koko kotiin

Helpoiten älypuhelin kytkeytyy kaiuttimeen bluetooth-yhteydellä. Sen jälkeen musiikin voi siirtää wlan-verkon kautta myös muissa huoneissa sijaitseviin MusicCast-laitteisiin, kuten soundbar-kaiutt…

Tilaa ja lue tämä artikkeli

sekä vaikka kaikki TM:t vuodesta 1953 alkaen.

Tilaa Kirjaudu