Etusivu Keskustelu Autot Käytetyt autot Autosi todellinen arvo

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  740 GLE 04.02.2015 at 01:03.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #393369 Ilmoita asiaton viesti

  polarhovi
  Osallistuja (Participant)

  Nyt on taas joku veijari keksinyt omasta mielestään hyvän konstin tehdä rahaa. netissä mainostetaan palvelinta, josta , maksamalla vajaat 70 euroa, tietää autonsa todellisen arvon. Onko siis niin, että kun arvioittaa autonsa siellä ja sieltä saa jonkunlaisen paperin auton arvosta, voi ostajalta, yksityiseltä tai liikkeeltä vaatia sitä hintaa, mitä nettilanketissa lukee!!

  No kai se tässäkin yrityksessä on vanha lopputulema: ”Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se joka maksaa.

  I.Korpi Kouvola

  #393372 Ilmoita asiaton viesti

  Kanimies
  Osallistuja (Participant)
  #393900 Ilmoita asiaton viesti

  Riekkosak
  Osallistuja (Participant)

  Ei varmastikaan kannata maksaa kymmeniä euroja moisesta ”palvelusta”. Jos sieltä saa jonkin arvion paperilla, ei kukaan välttämättä sitä usko eikä se velvoita ketään mihinkään.

  #437134 Ilmoita asiaton viesti

  SO2001
  Osallistuja (Participant)

  Autojeni todellinen arvo on niiden käyttöarvo. Koska en ole myymässä autojani, niiden arvo euroissa tai dollareissa tai ruplissa ei kiinnosta.

  Maksoin toisesta tällä hetkellä käytössäni olevasta autoista tuhat euroa. Huomenna sen ensirekisteröinnistä tulee kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Tänään käytin sitä katsastuksessa. Olin varautunut siihen, että reissuja on tehtävä vielä toinenkin. Yllätys oli suuri, kun ei tarvinnutkaan. Ei tullut edes korjauskehotuksia. Katsastusmies ojensi paperit ja sanoi: ”Hyväkuntoinen peli.”

  Se, että 20 vuotta vanha Peugeot menee toisen kerran peräkkäin läpi katsastuksesta ilman korjauskehotuksia, taitaa olla niin harvinaista, että pitäisiköhän ottaa yhteyttä Guinnesin ennätysten kirjaan. Katsastusten välillä vaihdoin polttoaineen suodattimen sekä lampunpesulaitteen suuttimen. Alkuperäinen oli osunut johonkin ja särkynyt edellisen omistajan aikana. Korjasin jossakin vaiheessa myös toisen sumuvalon toimivaksi. Kilometrejä kertyi noin 25000. Ennen viime vuoden katsastusta vaihdoin osan pakoputkesta ja eteen jarrupalat. Tein molemmat hommat itse pihassa. Kustannukset Motonetin varaosilla olivat 60 – 70 euron luokkaa.

  http://kuvapilvi.fi/k/yuyP.jpg

  #437200 Ilmoita asiaton viesti

  740 GLE
  Osallistuja (Participant)

  Niinhän se on, että autoa, tietokonetta ja puhelinta ostaessa on parempi ajatella käyttäneensä maksamansa hinnan verran rahaa.

  Jos joskus saa jotain takaisin, se on positiivinen yllätys. Pessimisti ei pety 😉

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.