Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot I-Pace

Tämä aihe sisältää 59 vastaukset, 17 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tomppa Kruisailija 09.04.2018 at 17:14.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 60)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #722251 Ilmoita asiaton viesti

  Tomppa Kruisailija
  Osallistuja (Participant)

  Sähköautonkin voi tehdä tyylillä ja vielä SUV-mallina: http://www.blessthisstuff.com/stuff/vehicles/cars/jaguar-i-pace/

  #722254 Ilmoita asiaton viesti

  NHB
  Osallistuja (Participant)

  Konseptin ulkonäkö tuskin siirtyy suoraan kaupan hyllylle. Tuossa on paljon teinituunauksia, joiden uskon tippuvan pois lopullisesta tuotteesta. Itse en näe tämän kyseisen Jaguarin ulkonäköä erityisen onnistuneena. Ihan ok mutta ei yllä esimerkiksi saman firman Evoquen tai XJ:n tasolle.

  En kyllä allekirjoita sitäkäön, etteikö tyylikkäitä sähköautoja jo olisi. Teslat esimerkiksi ovat designing puolesta vahva ok. Tämä Jaguar ja muut puan esiteltävät vajaan sadan kilowattitunnin akulla varustetut sähköautot tulevan tosin nostamaan kilpailun Teslan reviirillä aivan täysin uudelle tasolle. Mielenkiintoista nähdä, miten Tesla lisääntyvän kilpailun kestää.

  #830936 Ilmoita asiaton viesti

  Tomppa Kruisailija
  Osallistuja (Participant)

  Aika hyvin piti muotonsa kun eilen lopullinen I-Pace julkaistiin. Toki sisältä erikoiset penkit sai väistyä mutta muuten aika lailla konseptin oloinen lopullinen versio. Ja hintakin kilpailukykyinen premium SUV-luokassa. Alkaa kiinnostaa hybridistä sähköautoon siirtyminen.

  #830941 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Niin, tuossahan tuo olisi lopullisessa asussaan, eikö:

  https://www.carwow.co.uk/news/jaguar-i-pace-price-concept-price-specs-release-date-3271

  #830943 Ilmoita asiaton viesti

  intelligentsia
  Osallistuja (Participant)

  Teslan myyntiä Norjassa. Jossa sähköautot ovat verottomia.

  8 457 kpl 2017
  3 481 kpl 2016
  4 039 kpl 2015
  4 042 kpl 2014
  1 986 kpl 2013
  32 kpl 2012
  28 kpl 2011
  14 kpl 2010
  13 kpl 2009

  #831047 Ilmoita asiaton viesti

  Mikko-L
  Osallistuja (Participant)

  Mielenkiintoinen peli ja mielestäni hakkaa kevyesti Teslan halvan näköiset viritelmät. Lähtöhinta on kohtuullinen, mutta veikkaanpa, että esimerkiksi nykyisen Volvoni varusteilla hinta ylittää jo kepeästi 100 000 €. Joka tapauksessa hienoa, että mielenkiintoisia sähköautoja tulee markkinoille.

  #831050 Ilmoita asiaton viesti

  HybridRules
  Osallistuja (Participant)

  Näyttää olevan melko pieni? Vai onko samaa kokoluokkaa XC60:n kanssa?

  Kivan näköinen auto. Itsellä on ollut LR Disco 4 eikä ollut sen ajomukavuudessa ja varusteissa moitittavaa, vaikka se edustaa ihan toisenlaista ulkonäköä. Maasturin pitäisi ollakin kuin kirveellä veistetty, SUVilla ei tarvitse. Ties vaikka Discolla ajelisin vieläkin, jos sen olisi saanut hybridinä. Täyssähköauto ei minun ajoprofiilin ainakaan vielä sovellu ollenkaan, jahka lataus toimii ilman suunnittelua samaan tapaan kuin bensan tankkaaminen, niin sitten kyllä.

  #831087 Ilmoita asiaton viesti

  Tomppa Kruisailija
  Osallistuja (Participant)

  SE varustetaso näyttää hyvältä lähtökohdalta. Vertailin mielenkiinnosta vastaavan kokoisiin ja saman suorituskyvyn tarjoaviin kilpailijoihin niiin alkaa hintataso olemaan edullinen. X3 M40i lähtö liki 100t, Macan Turbo 140t. Hieman suorituskyvystä tingaten niin sitten päästään 70t luokaan. Samoin laskeskelin nykyiseen verrattuna tulisi pari sataa säästöä bensa/huoltosopimuskuluissa kuukaudessa kun I-Pace tulee 3 vuoden huolloilla.

  #831115 Ilmoita asiaton viesti

  Mikko-L
  Osallistuja (Participant)

  En ole vielä tarkemmin hintoihin perehtynyt eli entäs jos vertaa hybrideihin, joita tosin on vielä aika vähän tässäkin hintaluokassa. Esimerkiksi Volvo XC60 irtoaa lähes kaikilla herkuilla reilulla 80 tonnilla. Suorituskyky on lähes samaa luokkaa. MB GLC jää suorituskyvyssä vielä hieman, mutta on Volvon kanssa suunnilleen samoissa hinnoissa, jos sen tosissaan varustelee. Perinteistä tämän luokan tehomallia ei Suomessa varmaan enää juuri kukaan osta, verotus pitää siitä huolen.

  Täytyy kyllä myöntää, että omaan silmään Jaguar on etenkin sisältä todella hienon näköinen. Jos Jaguar irtoaa riittävän hyvillä varusteilla alle satasella, niin on kyllä kiinnostava auto. Veikkaan, että jos auton haluaa omakseen ennen vuosikymmenen vaihtumista, kannattaa tilaus tehdä aika ripeästi.

  #831131 Ilmoita asiaton viesti

  Tomppa Kruisailija
  Osallistuja (Participant)

  GLC jää se selvästi pienemmäksi, varsinkin sisätiloiltaan kun I-Pacen tekniikka mahdollistanut pitkän akselivälin korin pituuteen. Mitä näitä juttuja olen lukenut niin tiloja kehutaan kovasti, varsinkin takapenkillä ja tavaratilan kokoa. XC60 T8 tosiaan hyvin varusteltuna sen 80t. I-Pace lähtötason varustelista toki Volvon perusmallia parempi. SE:hen ilmajousitusta alle ja kylmän ilmanalan paketilla niin alkaa riittää hinnan jäädessä alle sadan tonnin. Tärkeintä se että autovero alle 4000€, enemmän autoa itselle ja vähemmän euroja valtiolle.

  #835383 Ilmoita asiaton viesti

  intelligentsia
  Osallistuja (Participant)

  Tyylikkäin näistä sähkösuveista taitaa kuitenkin olla Audi e-tron Quattro.

  http://www.mestmotor.se/recharge/artiklar/nyheter/20180315/forsta-indikationen-sa-mycket-kommer-audi-e-tron-kosta/

  #835434 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  karmeen näkönen viritys

  #835435 Ilmoita asiaton viesti

  intelligentsia
  Osallistuja (Participant)

  En väitä olevani muotoilun ja estetiikan asiantutija, mutta mielestäni tuossa Audissa on myönteistä se ettei sitä ole pyritty muotoilemaan mitenkään erikoiseksi kuten sähköautoissa on tapana jotta ne erottuisivat muista autoista.

  Kunhan tuo Audi tulee tuotantoon niin se on kova kilpailija Teslalle.

  #835467 Ilmoita asiaton viesti

  Quu.
  Osallistuja (Participant)

  I-Pace vie potin jos markkinointi osuu maaliin.

  #835476 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  ei vie, liian kallis suomessa, tuskin montaa vuodessa myydään, siihen saakka kun nämä hinnat ovat tätä luokkaa ei mikään vie pottia

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 60)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.