Etusivu Keskustelu Autot Muut autoaiheet Jenkkiautoja sorsitaan

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  NHB 22.08.2017 at 19:26.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #780660 Ilmoita asiaton viesti

  Sokrates
  Osallistuja

  Osui parturissa käteen TM, jonka tilauksen lopetin 2009 kun se lakkasi olemasta Suomen suurin miestenlehti ja rinnastui Vihreään Lankaan.

  Lehdessä on ”urheiluautotesti”, jossa yllätys yllätys, ei ole mukana yhtään amerikkalaista autoa, vaan jopa volkkari ja olympiavolkkari joilla ei ole mitään tekemistä sarjassa.

  Useita amerikkalaisia urheiluautoja ajaneena, mm. Corvette, Camaro, Mustang GT Shelby ja Dodge Charger olen pettynyt. Johtuisiko siitä, että ne ovat liian hyviä ja varsinkaan Trumplandiaa ei saa esittää positiivisessa valossa? Corvette mm. Josta Top Gear taannoin hehkutti, ”Uskomaton auto, uskomaton alusta, Ferrarin pesevä auto viidesosahinnalla, valo tulee taas Amerikasta!”.

  Johtuisiko siitä, että päätoimittaja on entinen roskalehden (Iltalehti) toimittaja poronkusemalta, Vaasa-Kotka -linjan pohjoispuolelta koskaan ei ole tullut mitään hyvää? Vaiko siitä että autopuolen päällikkö on todistuksellinen vihreä, uskoo jopa ”ilmastonmuutokseen”? Nk. ”tiedetoimittajista” nykyisin en uskalla sanoa mitään, ettei tule kunnianloukkaussyytettä.

  Vähän aikaa päätoimittajakin vaikuttanut mopomies näkyy nykyisin olevan koko kansan viikkolehti Seuran ”tuottaja”. TM:ssä vuosiltaan löysin vain yhden kirjoituksen mopon jarruttamisesta, eli verbaliikka ei taida olla vahva lajinsa. Tarkastiko TM:ssa kellokortteja vai nuoli postimerkkejä?

  Onneksi en aviisia sentään ostanut, samalla hinnalla syö jo tupla Big Macin kaikilla lisukkeilla ja vielä jää bussirahaa.

  Ilmailuakin hoitanevat merkonomit, kirjoittajansa väittää Paris Air Show, ssa olleen +37 astetta lämmintä. No, olin tuolla minäkin ja maksimi oli mukavat +28. Liekö toimittajan mittari kalibroitu TM:ssä? F-35 piti tietenkin haukkua vaikka oli näytöksen tähti, eihän se voi hyvä olla kun ameerikkalnen! Onko ao. toimittaja joskus nähnyt lentokoneen läheltä?

  Sääli uutta lukijasukupolvea jonka tekniikan ymmärryksen merkonomit ja hump kandit tuhoavat!

  #781191 Ilmoita asiaton viesti

  NHB
  Osallistuja

  Lehdet testaavat niitä kotimarkkinoiden autoja, joita käsiinsä saavat. Luettelemasi autot lienevät kaikki sellaisia, joita ei myydä laisinkaan Suomessa ja joita ei ainakaan lähimmän merkkiliikkeen esittelyautojen rivistöstä löydy. Osta joku noista ja anna se TM:lle radalla piestäväksi. Eivätköhän polttele autosi renkaat ihan mielellään ja kirjoita vieläpä jonkin jutunkin siitä.

  #781196 Ilmoita asiaton viesti

  Sokea-Reetta
  Osallistuja

  Eihän ne aina edes tunnista ”radalla pieksemiään” autoja, tokkopa tuollaisia jenkkejä laisinkaan. Ammattitaito riittää justiinsa turvatyynyjen kestotestaamiseen mikroaaltouunissa.

  #781198 Ilmoita asiaton viesti

  FARwd
  Osallistuja

  Urheiluautoista TM:n SCOTY-vertailussa ovat olleet ainakin Corvette C6 ja C7 eri versioina (esim. Stingray 2014 ja Z06 2015), Ford GT (2005), Dodge Viper (2006) ja Tesla Roadster (2009). Muista ”urheilullisista” jenkeistä mukana on ollut ainakin Camaro SS (2011), Cadillacin ATS (2015) sekä CTS-V:n ja Ford Mustangin eri versioita (esim. Shelby GT500 2010 ja GT Fastback 2015). Joka vuodelle ei tietenkään ole uusia jenkkejä riittänyt/mahtunut, kuten ei esim. italiaanojakaan.

  #782449 Ilmoita asiaton viesti

  Sokrates
  Osallistuja

  Kyllä Ford Mustangilla ainakin on taas edustus Suomessa. Mitä nuo historialliset testit kuuluvat, artikkeli oli uusista urheiluautoista.

  Huvitti kun ajoin uuden Camaro SS:n Floridassa puoli vuotta ennen kuin siitä oli sanaakaan TM:ssa.

  #782473 Ilmoita asiaton viesti

  NHB
  Osallistuja

  Mustangin kahta versiota tosiaan myydään Suomessa ja monessa muussakin Euroopan maassa, mutta listaamasi versio eli Shelby ei kuulu Euroopan tuontiohjelmaan. Eivät jenkitkään kovin paljon kirjoittele niistä Euroopan malleista, joita ei Jenkeissä myydä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.