Etusivu Keskustelu Autot Käytetyt autot Käytettyjen autojen tuontilista

Tämä aihe sisältää 39 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kumppani 17.01.2018 at 14:47.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #810229 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Trafin tilastojen mukaan Mersuja on tuotu uusimpien tietojen mukaan tänä vuonna käytettyinä maahan 6 389 kappaletta. Tämä on hieman vähemmän kuin edellisvuonna, mutta vuotta 2017 on edelleen jäljellä.

  Seuraavaksi eniten käytettyinä on tuotu Suomeen BMW:tä, 4 260 kappaletta, ja Volvoja, 3 677.

  Mersu on ylivoimainen ykkönen käytettyjen autojen tuontilistalla, Volvo nousee nopeasti – katso koko lista!

  #810308 Ilmoita asiaton viesti

  740 GLE
  Osallistuja (Participant)

  Kas, Volvohan on ohittanut Audin, ja tänä vuonna jo ihan selvin numeroin. Volvo olikin tuonnin ”vapautuessa” aluksi vuosia tuontiykkönen lähinnä V70 turvin. Pidetyllä mallilla oli kysyntää enemmän kuin käytettyjä tarjolla.

  Mersun tuonnissa C ja E vaihtavat kärkipaikkaa sen mukaan kummasta saa uudemman korimallin kolmivuotiaana.

  Toinen mielenkiintoinen nousija listalla on Tesla. Samoin Toyota hybridien alhainen veroaste on selvästi huomattu. Opel Amperoita mahtaa olla Suomessa jo paljon enemmän kuin koskaan uutena tuotiinkaan?

  #819050 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Paljon on ”uusia” Volvo S/V90:iä myynnissä melko vähin kilometrein, menossa jo siis toiselle omistajalle. Kyllästymisestä vai mistä on kyse, valaiskaa Volvomiehet vähän nopeaa tarvetta vaihtaa uusi autonne? Mediassa suuresti hehkutettu auto ja tarve vaihtaa tulee eteen yllättävän nopeasti. Näyttää siltä että Volvoja vaihdetaan jo ennen ensimmäistä öljynvaihtoa, kun katsoo ajettuja kilometrejä. Longlife öljynvaihtovälit ovat 30 000 km:iä ja pisimmillään jopa 40 000 km:iä.

  #819058 Ilmoita asiaton viesti

  Jore44
  Osallistuja (Participant)

  Eräs yksinkertaisuus ei tajua että uudetkin esittelyautot myydään.
  Ei paalata.

  #819063 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Trollilla meni sitten suoraan ihon alle ei tosin mikään yllätys. Hitaalla käyvällä ei näköjään riitä ymmärrys siihen, etten tarkoita esittelyautoja vaan näitä enemmän ajettuja. Niitäkin on kun hieman selaa myytäviä autoja netistä.

  Vähälahjaisuutesi osoitat siinä, kun et kykene koskaan keskustelemaan asiallisesti. Toisaalta on hyvä että avaat tynnyrin kantta hyvin harvoin, kun ei ole näköjään koskaan mitään järjellistä sanottavaa.

  #819068 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Meni näköjään sinullakin ihon alle, tracktest. Ei tosin mikään yllätys. Mutta noinkin asiallinen tynnyrin aukailija kuin sinä olet, niin hämmentävää kun mollaat kaiken teknisten elämysten hehkuttelun ja puntaroinnin tiimellyksessäsi ketään hitaalla käymisestä tai vähälahjaisuudesta, vai? Mites ne sinun aika ajoin esille nostamasi palopuheet tasosta nyt menikään?

  Kerrohan sie, mihin perustat väitteen että olisi paljon (miten määritelty, suhteessa mihin jne) uusia Volvo S/V90:iä myynnissä ja melko vähin kilometrein. Mitäköhän sama lähde mahtaa sanoa noista muista merkeistä sitten? Niin kuin vertailun vuoksi, ettet vaan joutuisi kiinni sopivasti poimitusta muunnellusta totuudesta. Saman verran, enemmän, vähemmän, ei ollenkaan?

  #819075 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Iskit sitten tarikkosi taas kiveen vaikka tarkoituksesi oli pöyhiä sitä itseään. Huomaat varmasti saman jos viitsisit räksytyksesi sijaan vähän tutustua netin ihmeelliseen maailmaan ja katsoa kyseisen auton kilometrejä ja vuosilukuja. Autoja menee vaihtoon ensimmäiseltä omistajalta mielestäni turhankin nopeasti. Tarve vaihtaa tulee ennen ensimmäistäkään öljynvaihtoa, vaihtotarve on mielestäni silloin vähän turhankin nopea se mistä se johtuu ei ole tiedossani, mutta nostin asian keskusteluun. Näyttää olevan Kumppanille itselleen vaikea pala niellä, kun ei irtoa sieltäkään kuin tuttua kysymysten sekamelskaa ilman ainuttakaan järkevää kysymystä. Saivartelua siis, mutta niin kovin tuttua argumentointia.

  Tuo trollin asenne ei ole yllätys, mutta kuvittelisin tuhansien vastauksien henkilön pystyvän tuolla kokemuksella hieman parempaan kuin viime aikoina olet esittänyt. Tulet keskustelihin mukaan vain ja ainoastaan sekoittamaan keskustelua typerillä kysymyksillä. Ja tämä asia on todettu niin monta kertaa, että pakko sen on mennä vihdoinkin perille.

  Jokainen ymmärtää että autoja tulee vaihtoon joskus hyvinkin vähän ajettuina, kun tarve autolle on esimerkiski vähäinen näin saattaa saada pari vuotta vanhan auton erittäin vähän ajettuna omakseen. Yhden vuoden ja parin vuoden kuluessa keskimääräiset kilometrit ovat kyllä yleensä reilusti enemmän, kuin tuossa yllä olen esittänyt siksi nostin tämän aiheen keskusteluun asti. Mitä tulee muihin merkkeihin niitä voi tutkailla kukin tahollaan. BMW:n kohdalla teen tuota lähes päivittäin, löytyisikö mitään mielenkiintoista vähän ajettua yksilöä itselleni.

  Isossa mitassa jotain mallia jota on hehkutettu kyllästymiseen asti, tuo vahtamisen nopeahko tarve vaan ihmetyttää ja pistää silmään kun asiaa hieman pohtii tarkemmin. Ei ole tarvetta nostaa mitään autoa tikun nokkaan sen tarkemmin tämä nyt vain oli se mikä tuolta pisti silmään, kun näitä kilometrejä ja vaihtoajankohtia Volvon kohdalla silmäilin. Herneet menee nenään näköjään hyvin monista asioista nykyisin, tässä pöyristyjien luvatussa maassa. Herkkähipiäisiä tuntuu olevan liiaksi asti, kun keskustelut lähtevät heti kättelyssä väärille raiteille. Tämä ei onneksi koske aivan kaikkia keskustelijoita, vaan asiallisesti suhtautuvia on onneksi täälläkin vielä riitävästi.

  #819077 Ilmoita asiaton viesti

  RistoK
  Osallistuja (Participant)

  Jotta ei olla ihan yhden tiedon varassa.

  Nettiautossa vaihtoautoja tänään:

  Max 10000 km
  Volvo 395 kpl, BMW 704 kpl

  Max 20000 km
  Volvo 563 kpl, BMW 869 kpl

  Max 50000 km
  Volvo 870 kpl, BMW 1306 kpl

  #819078 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Nettiauto hakutulos näyttää olevan oikeat lukemat tuossa yllä. Volvo S/V90 kohdalla autot menevät vaihtoon yllättävän nopeasti sitä tosiasiaa ei muuta mikään, kun kyseessä on laajasti hehkutettu auto.

  #819079 Ilmoita asiaton viesti

  RistoK
  Osallistuja (Participant)

  Nettiauto.com

  #819081 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Tuosta pitäisi ottaa ajamattomat ja muutaman tuhannen yksilöt pois, saataisiin vähän järkevämmät lukemat esiin. Nyt tulee ajamattomat, liikkeen käytössä olevat ja esittelyautot mukaan. Ensimmäisellä omistajalla olleet ja siitä vaihtoon tulevat kertoisi todelliset luvut siitä mitä ajan takaa. Muuten tämä menee saivarteluksi koko keskustelu.

  #819094 Ilmoita asiaton viesti

  intelligentsia
  Osallistuja (Participant)

  Vaihtoplussasta löytyy 19.000 km ajettu vuosimallin 2017 BMW vitossarjan hybridi, onkohan auto hylätty liikkeeseen ? Vaihtoplussasta löytyy myös 9.000 km ajettu vuosimallin 2017 BMW vitossarjalainen.

  https://www.vaihtoplus.fi/autot/haku/

  #819096 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  tracktest:
  Iskit sitten tarikkosi taas kiveen vaikka tarkoituksesi oli pöyhiä sitä itseään. Huomaat varmasti saman jos viitsisit räksytyksesi sijaan vähän tutustua netin ihmeelliseen maailmaan ja katsoa kyseisen auton kilometrejä ja vuosilukuja.

  Sinä aloitit asiasta räksytyksen: heität ilmaan väitteen, joka pitäisi tulkita totuudeksi. Ei se nyt ihan niin mene kriittisellä lukijalla, joka haluaa tietää, mihin ihmeeseen väitteesi perustuu. Eikä mene niinkään, että lukijan pitää sitten itse hakea tieto sinun väitteesi tueksi.

  Tulet keskustelihin mukaan vain ja ainoastaan sekoittamaan keskustelua typerillä kysymyksillä.

  Aika kulunutta, mutta myös väistelet minkä ehdit, sitä varsinaista asiaa: mihin väitteesi perustuu. Sinähän tässä sekoitat keskustelua väitteillä, joilla toistaiseksi ei ole mitään virkaa. Minä tein täsmäkysymyksen täsmäväitteeseesi. Mitä sekoittamista se muka olisi edes, pöhh!

  Tuosta pitäisi ottaa ajamattomat ja muutaman tuhannen yksilöt pois, saataisiin vähän järkevämmät lukemat esiin.

  No teepäs sitten noin ja tuo meille jotakin faktaa, joka vakuuttaa meidät. Muuten väitteesi ei ole uskottava, kunhan länkytät.

  #819103 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  ”Vaihtoplussasta löytyy 19.000 km ajettu vuosimallin 2017 BMW vitossarjan hybridi, onkohan auto hylätty liikkeeseen ?”

  Derrick hyvä heitto. Onko auto tullut ensimmäiseltä omistajalta vaihtoon? Vai onko kyseessä esittelyauto jolla on ajettu runsaasti koeajoja?

  #819109 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Kysymykseni edellä (alkaen 16.01.2018, 23:39) liittyvät tismalleen kirjoituksesi väitteeseen 16.01.2018, 20:46.

  Sinä sekoitat pakkaa tällaisilla väistelyillä:

  tracktest:
  Herneet menee nenään näköjään hyvin monista asioista nykyisin, tässä pöyristyjien luvatussa maassa. Herkkähipiäisiä tuntuu olevan liiaksi asti, kun keskustelut lähtevät heti kättelyssä väärille raiteille. Tämä ei onneksi koske aivan kaikkia keskustelijoita, vaan asiallisesti suhtautuvia on onneksi täälläkin vielä riitävästi.

  Menikö herne nenään, vai pöyristyitkö herkkähipiäisenä? Taas tuli palopuhettasi, kumma kun et huomaa ristiriitaa…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 40)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.