Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Kia Niron käsittämätön testi 16/18

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  KN17 14.09.2018 at 20:31.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #891279 Ilmoita asiaton viesti

  makro
  Osallistuja (Participant)

  TM testi on ristiriidassa Oulussa ilmestyvän Kaleva-lehden koeajon kanssa, vaikka se olikin lyhyempi ajorupeama. Kalevan talvitestin mukaan sähköllä ajo ei onnistunut lainkaan talvella !!
  https://www.kaleva.fi/teemat/moottori/suomen-talvi-pilaa-lataushybridin-saastotavoitteet-ken-paljon-odottaa-se-kaiken-kadottaa/780673/

  #891371 Ilmoita asiaton viesti

  KN17
  Osallistuja (Participant)

  Tuo Kalevan juttu on uskomatonta soopaa. Tyyppi on ajanut lataushybridillä talvella 950 km, ladannut sen kolmesti ja sitten ihmettelee, kun ei pysty kovin pitkää matkaa ajamaan pelkällä sähköllä. Kannattaisi varmaankin tutustua lataushybridien tekniikkaan edes hieman, ennen kuin kirjoittelee tuollaisia juttuja.

  #891372 Ilmoita asiaton viesti

  NHB
  Osallistuja (Participant)

  Ensinnäkin nyt näyttää yleisöltä menneen ohi se yksityiskohta, että nyt verrataan eri voimalinjoja. TM:llä oli ilman latausmahdollisuutta oleva versio ja Kalevalla ladattava. Eikö tuo nyt ole monessa muussakin lähteessä todettu, että Hyundain ladattava hybriditekniikka käyttää polttomoottoria lämmitykseen, eikä talvella pelkällä sähköllä ajo onnistu kuin hetkittäin? Ymmärsinkö jotain väärin ja kenkä puristaa jostakin muusta syystä?

  #891409 Ilmoita asiaton viesti

  KN17
  Osallistuja (Participant)

  En viitsinyt edes mainita tuota aloittajan täyshybridi/lataushybridisekoilua, kun tuntui muutenkin olevan faktat aika hakusessa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.