Etusivu Keskustelu Muu tekniikka Kirjautuminen

Tämä aihe sisältää 32 vastaukset, 26 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Matias 02.05.2016 at 21:29.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 33)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #437385 Ilmoita asiaton viesti

  Timo
  Osallistuja (Participant)

  Voisiko joku kertoa, että miten pääsen kirjautumaan digilehteen?
  Vaikka syötän asiakasnumeroni ja sähköpostini kenttiin, niin hyppään aina alkusivulle ja homma alkaa alusta… ja taas sama pikkuikkuna ilmoittaa että tee tilaus tai kirjaudu lukeaksesi sisältöä!
  Ei jumalauta voi olla näin huonot sivut…

  t. Kohta entinen tilaaja

  #437387 Ilmoita asiaton viesti

  Esa
  Osallistuja (Participant)

  Sama täällä. Vaikka kuinka olis kestotilaaja kaikilla herkuilla niin sisään ei pääse. Alkaiskohan pysähtyneisyyden tila hiipiä sisään lehden vakaan suosion myötä. Asiakkaat ei ehkä enää kiinnostakaan. Ennen pankkikriisiä kyörättiin pienasiakkaita pois turhina rasitteina. Pankkitukien maksajiksi he kelpasivat kyllä mainiosti.

  #437398 Ilmoita asiaton viesti

  jan123
  Osallistuja (Participant)

  Taas on maksettu jollekin it firmalle miljoona tästäkin. Pääsen kyllä kirjautumaan, mutta sisältöä ei saa auki. Vaihtoehdot: kirjaudu, tilaa, peruuta.

  #437407 Ilmoita asiaton viesti

  kesto tm tilaaja
  Osallistuja (Participant)

  Olisi helpointa tilaajille jos he voisivat syöttää omassa tiedoissaan lehdestä löytyvän tilaajatunnuksen, eikä tarvitsisi pelleillä sisäänkirjautumisessa.

  Tosin en usko että asialle tehdään mitään. Tuntuu siltä että siellä TM:llä on joku täysin asiata ymmärtämätön johtamassa tätä projektia ja ei tiedetä mitä ollaan tilattu eikä osata vaatia mitään toimittajalta ja hyväksytään keskeneräistä sutta ja sekundaa . Katsokaa vaikka kuinka hienosti käytettävien html tagien ja attribuuttien lista rivittyy viestin kirjoitusikkunan alla.
  Vai onko palkattu sukulaispoika tekemään sivut?

  Saadanko ne vanhat sivut takaisin? Kokeilaan näitä sivuja 2-3 vuoden kuluttua uudelleen että josko ne olisi saatu kuntoon.

  #437418 Ilmoita asiaton viesti

  Tekniikan Maailma
  Avainmestari (Keymaster)

  Timo, Esa ja jan123, teidän kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun esim. palautelomakkaalla (https://tekniikanmaailma.fi/kirjaudu/#palaute). Sieltä selvitetään miksi ette pääse kirjautumaan tai miksi tilaajasisällöt eivät ole saatavilla. Olemme myös lähettäneet tekniikalle selvityspyynnön mahdollisesta teknisestä viasta.

  Otavamedian asiakaspalvelu:
  Puhelin (09) 156 6227
  Avoinna ma–pe 8–17
  digi@otavamedia.fi

  #437636 Ilmoita asiaton viesti

  Esa
  Osallistuja (Participant)

  Laitoin toki viestin ”palautelomakkeella”, mutta mitään ei tapahdu. Lähes 40 vuoden kestotilaaja-asiakas ei olekaan tärkeä. Kukas sitten on? Ehkä mainostajat. Neuvostoliitto on kuollut, eläköön TM-Neuvostoliitto !

  #437666 Ilmoita asiaton viesti

  villesuo
  Osallistuja (Participant)

  Sama ongelma täälläkin, ja ollut jo siitä asti kun uudet sivut otettiin käyttöön. Sivut eivät mielestäni muutenkaan ole kovin ihmeelliset, ehkä jopa huonontuneet verrattuna vanhaan.

  #438158 Ilmoita asiaton viesti

  Tekniikan Maailma
  Avainmestari (Keymaster)

  Esa ja villesuo,

  voisitteko uudemman kerran kertoa tilanteestanne sähköpostitse asiakaspalveluun? Osoite on digi@otavamedia.fi. Mukaan voi kopioida otteen tästä keskustelusta.

  Käyttäjätunnuksiin liittyvät ongelmat ovat todella harmillisia, emmekä valitettavasti pääse niihin toimituksessa käsiksi. Otavamedian asiakaspalvelu on kuitenkin lähes aina saanut vastaavat tapaukset selvitettyä.

  #438191 Ilmoita asiaton viesti

  Quu2018
  Osallistuja (Participant)

  Minulla tämä uusi TM on alkanut pelaamaan hyvin kun on saanut juonesta kiinni. Arkistokin kehittyy pikkuhiljaa. Ei haikailla menneitä siirrytään eteenpäin tämän uuden nykyaikaisemman digilehden mukana.

  #438215 Ilmoita asiaton viesti

  Kari
  Osallistuja (Participant)

  Tulen niinikään peruuttamaan tilaukseni koska tämä ”digilehti” ja kirjautuminen on aivan toivotonta. Yrittäkää edes.

  #438218 Ilmoita asiaton viesti

  aimojurri
  Osallistuja (Participant)

  Joo, ei todellakaan pääse mihinkään digilehteen, vaikka kuin yrittäisi. Huonoa palvelua.

  #438219 Ilmoita asiaton viesti

  Quu2018
  Osallistuja (Participant)

  Jos olet kestotilaaja, kirjaudu käyttäen sähköpostiosoitetta ja asiakasnumeroa. Asiakasnumeron löydät laskusta tai lehden takakannesta. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja kirjaimia. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä.

  #438225 Ilmoita asiaton viesti

  Harri
  Osallistuja (Participant)

  Eipä auta vaikka kuinka monta kertaa rekistöröityy ja kirjoittaa numerot tai salasanat…

  #438227 Ilmoita asiaton viesti

  Pekka
  Osallistuja (Participant)

  Joo, ihan toivotonta päästä kirjautumaan tai lukemaan arkistossa olevia lehtiä. Edellinen ”digilehti” edes toimi, tämä nykyinen on täysi susi. Tulikin hävitettyä nuo vanhat lehdet…harmittaa.

  #438232 Ilmoita asiaton viesti

  Esa
  Osallistuja (Participant)

  Älkää hyvänen aika hukatko lehtiä pois! Digiarkistossa ne ei säily kun ei sinne edes pääse. Mulla tallessa 1977-2007. Sen jälkeen tuli cd-levyt, 2013 ei enää sitäkään.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 33)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.