Etusivu Keskustelu Muu tekniikka Miksi TM kirjoittaa huumeista?

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Recra 28.05.2017 at 00:38.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #765510 Ilmoita asiaton viesti

  seppo
  Osallistuja (Participant)

  Muutaman viikon sisällä on TM sivusto kirjoittanut myötämieliset uutiset niin kannabiksen kuin LSD:n käyttämisestä, ja tänään juttu jatkuu samaan sävyyn sienistä. Miksi?

  #765514 Ilmoita asiaton viesti

  Recra
  Osallistuja (Participant)

  Eivätkö perustelut löydy artikkelit lukemalla? Vai ovatko kaikki huumeet mielestäsi automaattisesti pahasta? Se että huumeiksi luokiteltavat aineet ovat pääsääntöisesti meillä ja muuallakin laittomia, eivät tee niistä yksinomaan haitallisia. Moni huume toimii myös lääkkeenä, ja englannin kielessä sana drug tarkoittaakin sekä huumetta että lääkettä. Muun muassa mainitsemallasi kannabiksella on myös positiivisia vaikutuksia mikäli luit artikkeleita lainkaan.

  Käsittääkseni Tekniikan Maailma edustaa tiedettä ja teknologiaa, ei huumeiden vastaista propagandaa.

  #766074 Ilmoita asiaton viesti

  seppo
  Osallistuja (Participant)

  Tapanani ei ole kommentoida artikkeleita joita en lukisi. En oikein osaa arvostaa vihjailuanne propagandasta. Tunnen myös drug-sanan käyttötavat englannin kielessä, enkä oikein ymmärrä mitä tällä on tässä yhteydessä tekemistä.

  Kiitos kuitenkin kommentistanne, en jatka keskustelua tästä pidemmälle.

  #766086 Ilmoita asiaton viesti

  Recra
  Osallistuja (Participant)

  Tarkoitin huumeiden vastaisella propagandalla sitä että kaikki huumeiksikin luokiteltavat aineet olisivat muka vain pahasta, vaikka niillä on paljon hyötykäyttöäkin, kuten siinä lääketieteessä. Jostain syystä nämä aineet on leimattu niin vaarallisiksi ja maailmaa rapauttavaksi ongelmaksi että monelle tulee erittäin vahva hylkimisreaktio jo niiden nimen näkemisestä, vaikka joillain niistä on sopivina määrinä jopa terveyttä edistävä vaikutus.

  En tietenkään kannusta huumeiden käyttöön, kuten en kannusta alkoholin käyttöönkään, enkä myöskään itse käytä kumpiakaan. Mutten myöskään tuomitse sitä että Tekniikan Maailma niistä kirjoittelee, enkä ymmärrä miksi kukaan tuomitsisi joka on artikkelit lukenut ja ymmärtänyt…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.