Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Opelille tulossa supervuosi!

Tämä aihe sisältää 48 vastaukset, 14 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Urja54 22.12.2017 at 14:09.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 49)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #731735 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Viime vuonna uusi Astra palautti saksalaismerkin Suomen myydyimpien automerkkien joukkoon, hienoa! Opel lanseeraa uusia automallejaan Suomeen tänä vuonnakin, on niitä kyllä odottettukin. Astra oli Suomen viidenneksi myydyin automalli ja Opelin tavoitteena onkin kuulemma päästä neljän suurimman merkin joukkoon Suomessa. Viimeksi vuonna 2001 on mennyt yhtä hyvin ja nyt merkin markkinaosuus oli myynniltään sijalle 8.

  Opel Insignian viisiovinen versio nähdään kesällä. Syksyllä viisiovinen malli saa seuraa farkusta ja loppuvuonna tarjoillaan farkku nelivetoisen hienona Country -versiona.

  Opelin mallistoon tulee vielä pienen B-segmentin Opel Crossland X ja Opel Astra – kokoluokkaan asettuva C-segmentin malli Opel GrandLand X. Crossland X on kuulemma on Mokka X:n kokoluokassa mutta sitä tila-automaisempi tyyliltään crossover. Nissan Qashqai, VW Tiguan tai Seat Ateca saa Grandland X:stä varmasti kovan kilpailijan! Karl Rocksista tulee pikkuauton katumaasturihenkinen versio.

  Varustelussakin tulee näkymään kummia, kun tammikuussa nähdään Opel Astrasta uusi business-varustelumalli! Siitä vaan työsuhdeautoksi!

  Astrasta saa jo nyt business-versio tavallista runsaammalla varustelulla, muun muassa matrix-ledit ovat vakiona. Moottorivalikoimassakin löytyy!

  Hyvä Opel! Kaikki ovat varmaan samaa mieltä, että ulkonäköasiatkin on kunnossa, joten mikäs on Opelilla sompaillessa! Täytyy laittaa linkkejä näkyville heti kun tulee – ollaan ”kuulolla”!

  #731749 Ilmoita asiaton viesti

  Quu.
  Osallistuja (Participant)

  Vaimon veljellä oli kaksi uutena ostettua Opel Insignia 4×4 2015 niin paljon hankalia sähkövikoja että kesti pahimmillaan neljä päivää huollossa, vaihtoi 2016 malliin koska Opel hyvitti jokseenkin siedettävän hinnan.
  Ei auttanut limeni ihan uusia ongelmia, vaihtoi Japanilaiseen, toistaiseksi ollut hyvin tyytyväinen.

  #731751 Ilmoita asiaton viesti

  Mp–autoilija
  Osallistuja (Participant)

  Insignian Grand Sport eli 5 ovinen malli kiinnostaa itseäni. Johan siitä avasin oman ketjunkin, mutta eihän se oikein ketään kiinnostanut. Lähinnä vaan todettiin jo etukäteen epäluotettavaksi. Viralliset kuvatkin jo Insigniasta löytyy 5-ovisesta, jotka linkitin avaamaani ketjuun. Farmarista löytyy myös jo kuvia, joissa auto on naamioimaton. Sisusta on minusta erittäinkin tyylikäs.

  Varmasti varteenotettava vaihtoehto luokassaan ja haastaa näitä tällä palstalla enemmän kiinnostavia premium-merkkejäkin monissa kohdin. Johan Passatkin on kepittänyt edellisen mallin E-luokan ja 5-sarjan parissakin testissä, että alkaa nuo ylemmän keskiluokan mallitkin olemaan varsin hyviä autoja.

  Insigniassa olisi hyvää 5-ovisen mallin suuri tavaratilan lastausaukko, jota isot premiumitkaan ei sedan-malleissa tarjoa. Eli ensimmäisiä vertailutestejä odottelen mielenkiinnolla mitä Insignia tarjoaa vaikkapa suhteessa Passatiin ja Superbiin, jotka on dominoineet testejä luokassaan.

  #732080 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Tässä vielä TM:n oma raportti aiheesta!

  https://tekniikanmaailma.fi/autot/opel-tavoittelee-suomessa-viidetta-kasvun-vuotta-iskulause-7in17/

  Harmi ettei Ampera-e tule(kaan) vielä tänä vuonna. Sen kisaa sähköautojen markkinoilla olisi mielenkiintoista seurata jo aiemmin!

  #732148 Ilmoita asiaton viesti

  FARwd
  Osallistuja (Participant)

  Mopoautoilija: ”Insigniassa olisi hyvää 5-ovisen mallin suuri tavaratilan lastausaukko, jota isot premiumitkaan ei sedan-malleissa tarjoa.”

  Unohdat jälleen kerran (tarkoituksella?) BMW:n 5-sarjan GT:n.

  #732156 Ilmoita asiaton viesti

  Derrick.
  Katsoja (Spectator)

  Suomen BMW:n sivuilla luki että 5GT:n tuotanto on päättynyt, uusi malli kai tulossa. Ilmeisesti on sulavalinjaisempi. Taitaa olla vähän eri hintaluokassa kuin Opel Insignia kuitenkin.

  #732157 Ilmoita asiaton viesti

  Mp–autoilija
  Osallistuja (Participant)

  http://www.motorauthority.com/news/1101167_2018-bmw-6-series-gt-spy-shots-5-series-gt-gets-a-new-name

  5 GT korvautuu 6 GT:llä. Ei todellakaan sen hintaluokan auto, johon itselläni olisi varaa.

  ”Uudistunut” (erottakoon muutokset ken pystyy) 3 GT koeajettiin Iltasanomissa:
  http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000005033618.html

  P.S. Syyttäkää itseänne, kun ei Opel kiinnosta, että tästäkin ketjusta tuli BMW-keskustelu.

  #732847 Ilmoita asiaton viesti

  mhj
  Osallistuja (Participant)

  Lähinnä muutaman automerkin ympärillähän täällä keskustelu käy.

  Seurailen Opelia koskevaa omilta forumeiltaan.
  Insignian tilaaminen saksalaisten mukaan olisi mahdollista jo helmikuussa. Maaliskuussahan sillä on virallinen esittely.
  Mielenkiintoinen auto tulossa.
  Jos ei ketä kiinnosta, niin omapahan on asia. 🙂

  #732982 Ilmoita asiaton viesti

  Mp–autoilija
  Osallistuja (Participant)

  Tämä palstan sisäsiittoisuus on harmittavaa, kun täällä ei kiinnosta muut merkit kuin BMW ja Volvo sekä Audi ja Mersu satunnaisesti. Opelia tyydytään lähinnä haukkumaan laadusta, kun kummin kaimalla on ollut epäluotettava Opel. Täällähän unohtuu, että mitään muita kuin nuo em. automerkit on edes olemassa.

  #732983 Ilmoita asiaton viesti

  Auto-m
  Osallistuja (Participant)

  Ihan lähipiirissä oli uudehko Opel, joka osoittautui varsin epäluotettavaksi. Ei minulla ole mitään tarvetta Opelia arvostella, mutta kai tosiasian saa ääneen sanoa? Suhtaudun siis edelleen pienellä varauksella Opelin luotettavuuteen.

  Itse olin jokseenkin kiinnostunut vanhasta Insigniasta, kunnes innostus lopahti, koska ominaisuudet eivät ehkä aivan olleetkaan halutulla tasolla. Uusi on varmasti parempi, mutta vaikea siitä on kauhean paljon vielä keskustella, koska itse en ole lukenut esimerkiksi testejä kyseisestä autosta. Jostain syystä itseäni ei uuden Insignian ulkonäkö lämmitä (ainakaan kuvissa). En tiedä mikä siinä on vialla, mutta hyvältä se ei minun silmääni näytä. Vanha Insignia oli paremman näköinen markkinoille tullessaan ja siitä todella pidin.

  Joka tapauksessa on hyvä asia, että Insignian kaltaisia vaihtoehtoja kalliimmille ”premiumeille” tulee. Passat on toinen selkeä vaihtoehto, mutta minun silmääni niin kuolettavan tylsän näköinen kottero, että sellaista en olisi voinut edes harkita. Luultavasti pian tuleva CC korjaa tilanteen.

  PS: Ei kai sitä voi kritisoida, jos jokin auto ei kiinnosta?

  PPS: Olikos muuten Kia vai Huyndai, jolta esiteltiin juuri todella menevän näköinen viistoperä. Ensimmäistä kertaa näin korealaisen, jossa myös sisustus vaikutti tyylikkäältä ja laadukkaalta.

  #732984 Ilmoita asiaton viesti

  mhj
  Osallistuja (Participant)

  Mp-autoilija,

  Mitäpä noista.

  Yhtään ainokaista autoa ei ole onnistuttu valmistamaan, jossa ei olisi tai johon ei tulisi vian vikaa.
  Eikä moista koskaan tule.

  Uutta Insigniaa odotellaan ja käydään aikanaan katsomassa.

  Auto-m,
  no eipä siitä vielä ole paljoa testejä ehditty tehdä, kun on niin uunituore.
  Itsekullakin on oma makunsa kuin myös autojen osalta.
  Eihän siinä sen ihmeempää.

  Opelista löytyy mm. seuraavalla sivulla tietoa, jos ei ole aiemmin tullut käytyä ja sikäli mikäli se ylipäätänsä sattuisi kiinnostamaan.
  http://www.opel-blog.com

  #733017 Ilmoita asiaton viesti

  Mp–autoilija
  Osallistuja (Participant)

  Lukio-saksa ei ole enää oikein hallussa, mutta tuolta Opel-blogista löytyi hyvä englanninkielinen videolinkki.

  Merkillepantavaa on, kun 194 cm esittelijä istuu takapenkille. Auton muotoilu huomioiden myös pääntilaa näyttää olevan yllin kyllin. Minusta ihan tyylikäs auto ja näyttää tuossa videossa paremmalle kuin julkaistuissa kuvissa. Ehdottomasti otan Insignian valikoimiin tulevaa autoa valitessa. Siitä on julkaistu aika mairittelevia ennakko-koeajoja.

  Minulla on ollut Vectra B kolme vuotta. Ei vikoja.
  Tuttavapiirissä on ollut Omega ja Vectra C farmari. En ole kuullut mainittavista vioista.

  Toinen kiinnostava on VW Arteon, joka on VW CC:n seuraaja ja esitellään keväällä. Sen pitäisi myös kasvaa reilusti ja olla uusi VW:n lippulaiva peräti ja on myös 5-ovinen, jossa takaluukku aukeaa katonrajasta asti.

  Itseäni siis lähinnä harmittaa tämän palstan ajautuminen lähinnä taistelukentäksi BMW vastaan Volvo. Kun on niin monia muitakin automerkkejä ylemmässä keskiluokassa, mutta niistä ei täällä keskustele kukaan. Eihän se kenenkään syy ole, että vain premium-merkit kiinnostaa täällä, vaan syy on se, kun täällä on niin vähän keskustelijoita. Toki moottoripyöräilystäkin olisi kiva keskustella enemmän, mutta ei ole keskustelijoita siitäkään aiheesta tuolla mp-osiossa.

  #733024 Ilmoita asiaton viesti

  mhj
  Osallistuja (Participant)

  Sepä se, kun vain muutamat ovat koko ajan esillä.
  Ei ne kaikkia läheskään kiinnosta jo hintaluokankin takia.
  Keskustelijat kaihtavat.

  Kiitos, tuo takapenkin pääntilan tieto onkin tärkeä.
  Tuon blogin löysin tänään, enkä paljoa ehtinyt vielä katsella.

  Onhan noida monia valittavissa, mutta katson järkevimpänä pysyä Opelissa myös seuraavan suhteen.

  #735172 Ilmoita asiaton viesti

  Kumppani
  Osallistuja (Participant)

  Opel on julkistanut uuden Mokka-kokoluokan katumaasturinsa Crossland X:n kuvat:

  http://www.iltalehti.fi/autot/201701182200055484_au.shtml

  Crossland X:ään saa runsaasti Opelin uusia varusteherkkuja

  #737394 Ilmoita asiaton viesti

  mhj
  Osallistuja (Participant)

  Taitaa olla ensimmäisiä esitteitä uudesta Insigniasta:
  http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=751534

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 49)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.