Etusivu Keskustelu Autot Muut autoaiheet Rengastesti

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Hank_80 11.01.2018 at 18:27.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #747597 Ilmoita asiaton viesti

  Kari
  Osallistuja (Participant)

  Mihin jäi Michelin Crosclimate renkaat testistä. Niillehän luvattiin pitoa jopa lumella, ja millaiset ne olis kesäkuumalla. Olis ollut kiva saada ne testiin ja arvosteltavaksi.
  t. Kari

  #747977 Ilmoita asiaton viesti

  J-A-h
  Osallistuja (Participant)

  Crosclimate oli Tuulilasin suv-rengastestissä. Vähän veltto kuivalla.

  TM:n vertailussa Barumin suorituksia märällä asfaltilla kehuttiin. Erityisesti jarrutuspitoa märällä. Tuulilasin testissä saman renkaan märkäominaisuuksia moitittiin ja jarrutusmatkat märällä olivat koko testiryhmän pisimmät.

  Jarrutusmatkoissa 80 – 5 km/h parhaan renkaan (sama rengas molemmissa) kohdalla näissä kahdessa eri testissä on eroa ~ 3,5 m. Se on aika suuri ero. Se kertonee olosuhteiden suuresta erosta.

  Tuulilasissa rengaskokona oli 225/45 R17, TM:ssä 205/55 R16.

  Vähän erikoista, että sama rengas saa toisessa testissä tietystä ominaisuudesta kehuja ja toisessa moitteita. Olen huomannut vastaavia eroja aiemminkin.

  #817554 Ilmoita asiaton viesti

  Hank_80
  Osallistuja (Participant)

  Milloin aletaan tekemään pitomittauksia talvirenkaille mustalla jäällä? Se on kuitenkin yleisin jääkeli, jolla talvirenkailla ajetaan ja se on vaarallisin, koska sitä on vaikea havaita ja lämpötila yleensä lähellä 0. Voi tosin olla että tällaisessa testissä tulisi Nokian renkaille kiusallinen tulos, kun kitkarenkaat pärjäisivät nastarenkaille..;)

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.