Etusivu Keskustelu Autot Liikenne Sähkö- hybridiautojen latauspisteet

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kutvonen 10.11.2016 at 21:39.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #720829 Ilmoita asiaton viesti

  Wille
  Osallistuja (Participant)

  Nyt huoltamot voisivat seurata aikaansa. Pikalatauspisteet huoltamoiden parkkipaikoilla toisivat kahvila- ja muuta ostajaa latausten ajaksi.
  Toisekseen asuntoyhtiöiden parkkipaikkojen sähköistyksen rakentaminen nykyaikaiseksi, älykkäiksi kulutuksen mittarointeineen ja latauksen tai autolämmityksen etäkäynnistämisella varustettuna. Siinä haastetta ja tietenkin markkinointietua taloyhtiöille. Myös aurinkopaneleiden sähköntuoton hyödyntäminen taloyhtiöissä on vielä lapsenkengissä.
  Kaikkiaan tämä nykyinen muna vai kana ennen paikalleen jämähtänyt ajattelu ja toiminta pitää meidät liikenteen kehittymisen ja uudistumisen sekä päästöjen vähentämisen takapajulana mm. Norjaan verraten.

  #721615 Ilmoita asiaton viesti

  Kutvonen
  Osallistuja (Participant)

  Joku tätä harjoittaakin, mutta ilmeisesti toistaiseksi enemmän ideologisista kuin taloudellisista syistä. https://www.abcasemat.fi/fi/polttoaineet/sahkoauton-pikalataus

  Toisaalta ovathan nuo osuuskaupat keräänneet valitettavasti valtavat voitot TuuliWatin omistajana meiltä veronmaksajilta, kiitos hallitusten myöntämien miljarditukiaisten. Eli on millä pelata.

  Olisihan se toki mukava, jos keksittäisiin jokin ottomoottoria kilpailukykyisempi vaihtoehto. Nykyinen sähköauto se ei vielä taida olla muutoin kuin voimakkaasti naapureiden kustantamana.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.