Etusivu Keskustelu Autot Käytetyt autot Vanhojen autojen tekniset tiedot MISTÄ?

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Chrysler-man 03.05.2005 at 11:36.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #108548 Ilmoita asiaton viesti

  Chrysler-man
  Jäsen

  Tietysti kuulen myös mielipiteitä, miksi urheilullisuutta ja isoa konetta etsivän EI kyseisiä autoja kannattaisi ostaa ;)

  #108551 Ilmoita asiaton viesti

  SKP
  Osallistuja (Participant)

  Eikös Autotalli.com sivuilta löydy tekniset tiedot kaikkiin malleihin? Tai jos on TM:n kestotilaaja, taulukot löytyvät täältä.

  #108554 Ilmoita asiaton viesti

  AL-
  Jäsen

  Taitaa sieltä autotalli.com sivulta tosiaan nähdä jotain, ainoa vika on että osa niistä teknisistä tiedoista on aivan päin p:tä. Kukahan asiantuntija ne numerot on sinne latonut kun tuntuu että ne numerot on arvottu aivan sattumanvaraisesti. Itse suosittelisin tuota Googlea, sillä pitäisi löytyä.

  #108556 Ilmoita asiaton viesti

  Heiru
  Jäsen

  Täältä ne löytyy, yläreunasta autotietotaulukot ja sieltä. Oli ainakin
  E500 -93 jne. Ja kun olet mukana keskusteluissa niin lienet kestotilaaja. Hienoja pelejä varmasti, Saksastako ajattelit tuoda?

  #108544 Ilmoita asiaton viesti

  Harold
  Jäsen

  Mistä saisi 90-luvun autojen teknisiä tietoja? Teho- ja vääntökäppyrät olisivat todella mielenkiintoisia. Erityisesti kiikarissa olisi 500E, E50 tai E55amg tai -93-96 valmistetut SEC/CL Mercedekset. Myös Audin -96 tai uudempi A6 4.2/S6 lasketaan potentiaalisiin vaihtoehtoihin.

  Mikäli omakohtaista kokemusta kyseisistä autoista tai niiden hieman pienempikoneisista sisaruksista löytyy, kirjoittakaa ihmeessä!

  #108560 Ilmoita asiaton viesti

  Chrysler-man
  Jäsen

  Lainaus:
  02.05.2005 klo 22:22 Heiru kirjoitti
  Täältä ne löytyy, yläreunasta autotietotaulukot ja sieltä. Oli ainakin
  E500 -93 jne. Ja kun olet mukana keskusteluissa niin lienet kestotilaaja. Hienoja pelejä varmasti, Saksastako ajattelit tuoda?


  Niinpäs näkyykin olevan. Muokkasin omiin tietoihin tuon kestotilausnumeroni ja nyt pääsen katselemaan taulukkoja. Hyvin näyttää tiedot löytyvän. Ainoa vain, etten ollut löytävinäni E50AMG sieltä mistään. Tuotiinko sitä edes Suomeen vai miksei löydy? Tietoa? Saksastapa hyvinkin, sillä siellä on valinnan varaa ja kärrit ovat, varsinkin etelä-Saksassa, leudon talven ja teiden suolaamattomuuden takia loistokunnossa. Tuotu on aiemmin jo c240 ja nyt juuri 320CDI -01 farkku kaikilla mahdollisilla leluilla ja namiskeleilla. Sporttivehjettä ajattelin lähinnä kesäkäyttöön tai jos tykästyn kovinkin, saa joku toinen väistyä 😉

  Onhan noi E420/430 myös aika meneviä. Varsinkin paljon alhaisempaan hintaan nähden ovat potentiaalisia vaihtoehtoja. Saksasta löytyy…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.