Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Touran hyvä auto????

Tämä aihe sisältää 26 vastaukset, 17 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Chrysler-man 07.04.2007 at 15:59.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 27)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #156732 Ilmoita asiaton viesti

  Bertone
  Jäsen

  Kannattaisi hieman päivittää tietoja Opelin laadusta ja käydä vaikka koeajamassa Zafira. Saatat yllättyä. VW:n laatu on jo pitkään ollut laskussa, ilmeisesti siellä on käynnissä samat (säästö) kuviot kuin Opelilla 90-luvun alussa.

  #156736 Ilmoita asiaton viesti

  MMS
  Osallistuja (Participant)

  Taitaa aloittajan motiivi olla taas väittelyn saaminen euro – vastaan japsiauto. Sinänsä typerää, koska ei siinä kukaan mielipiteitään kuitenkaan muuta. Asia on niin että toisille japsi kelpaa, toiset taas ei ota pihalleen missään tapauksessa. Provoja kyllä näyttää löytyvän jatkuvasti, vähän lapsellista touhua. PS. en ajele itse WW:llä.

  #156742 Ilmoita asiaton viesti

  jalkkis
  Osallistuja (Participant)

  Provosta tiedä mutta VW:n laatu on todellakin vaihtelevaa. Omassa on ollut siinä määrin sanomista ja jatkuvaa harmia, että eipä taida merkki kiinnostaa jatkossa, vaikka tuotteet muuten olisivatkin houkuttelevia. Opelin laatu taitaa olla saksalaisittain paremmasta päästä.

  #156747 Ilmoita asiaton viesti

  Tuota
  Jäsen

  Täällä taas alla Passat V6 ja takana 100tkm ilman ongelmia. En taida uskaltaa vaihtaa?

  Tosin seuraava on eri merkkiä, syynä uskomattoman huono huoltotoiminta Pääkaupunkiseudulla. Jos joku voi mennä pieleen se menee VWn huollossa. En uskalla edes kuvitella, miten vaikeaa homma olisi moniongelmaisen auton kanssa.

  #156751 Ilmoita asiaton viesti

  TI-mieskin
  Osallistuja (Participant)

  Yks tuttu taisteli tuollaisen kanssa vajaan vuoden, luovutti lopulta! :saint:

  #156756 Ilmoita asiaton viesti

  Ilwagen
  Jäsen

  Joo, on nämä aika väsyneitä keskustelunavauksia. Mikä siinä on että sinne perään pitää aina laittaa se ”KYLLÄ JAPSI OSAA TEHDÄ AUTON”, kun puhutaan miten esim. saksalainen hajosi käsiin tai ei lähde käyntiin (BMW -keskustelu toisaalla). Joo joo, uskotaan uskotaan, japseissa ei ole vikoja koskaan. Mutta kun ei ne japskit siltikään kaikkia kiinnosta. Esim. minä en löytänyt mieleistäni japskia vaikka kuinka yritin. Accord oli lähimpänä.

  Mieluummin sitä omistaa auton josta itse pitää ja käyttää sitä vaikka kerran-pari useammin korjaamolla kuin auton joka ei hajoa koskaan mutta ei sitten myöskään miellytä millään tavalla. No, eipä ole kyllä ylimääräisiä korjaamokäyntejä omassa volkkarissa ollut, toisaalta ei se oo vielä edes huollossa käynyt (alle 20 000 mittarissa, huoltoväli 30 000).

  #156761 Ilmoita asiaton viesti

  Chrysler-man
  Jäsen

  Lainaus:
  09.02.2007 klo 21:26 Ilwagen kirjoitti
  Joo, on nämä aika väsyneitä keskustelunavauksia. Mikä siinä on


  Ei varmaan tarvii kysyä miksi takuu on kaksi vuotta.

  #156768 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  mikä ihmeen provo tuossa keskustelun aloitusviestissä nyt muka oli?!

  onko joku ihme jos tuollaisten kokemusten jälkeen alkaa miettiä että japsi voisi olla parempi vaihtoehto?!

  käsittääkseni kirjoittaja kertoi oman tarinansa ja kysyy kokemuksia muista ko. autojen käyttäjiltä.

  #156773 Ilmoita asiaton viesti

  vernon vili
  Jäsen

  Ja kaikki on totta, mitä täällä kirjoitetaan. Haloo…

  #156779 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  no haloo haloo. ei varmaan ole kaikki totta. mutta on todella sinisilmäistä kuvitella ettei tuonlaisia ”maanantaikappaleita” ole muka olemassa!
  kyllä nuita yksilöitä ja kokonaisia mallisarjoja on joissa on ihan karseesti vikoja verrattuna toisiin.
  läheskään kaikkiin yksilöihinhän nuo viat ei iske, ja jos ei ole omaa kokemusta niistä, voi niitä olla jonkun saksanuskovaisen vaikea uskoa.

  en nyt ota kantaa onko nuo viat satuiltu tänne vai ei, koska se ei ole hyvää käytöstä tuon kirjoittanutta kohtaan.

  mutta sen vaan sanon että eihän tuollainen ole pahimmasta päästäkään. omakohtaisesti ainakin kuulen ja näen tuollaisia todella usein, ja tuosta lievempiä tapauksia jatkuvasti.

  perhepiirissäni on henkilö joka tekee työkseen työnjohto/takuuasioita, merkkiliikkeessä jossa on puolitusinaa merkkejä+vaihtoautot. toimii siis maahantuojien, liikkeen ja asiakkaiden ”välissä”.
  ei mitään essonbaari mutujuttuja siis, vaan ihka oikeita tapauksia. olen jopa nähnyt omin silmin, koska jeesaan välillä tätä henkilöä ja luen näitä asiakkaiden kertomuksia autoistaan.

  no tuonhan voi uskoa ken haluaa, netissähän tässä ollaan,
  mutta kannattaa tutustua tähän kestävyys/luotettavuus aiheeseen ennenkun alkaa kirjoittamaan tuubaa tänne ja hyökkäilemään nimimerkkien kimppuun.

  [petos muokkasi tätä viestiä 11.02.2007 klo 10:32]
  #156783 Ilmoita asiaton viesti

  Mika
  Osallistuja (Participant)

  Tätä viestiähän on viljeltu monella palstalla ja sanasta sanaan samassa muodossa. Aina koitettu aloittaa tuolla ’japsi’ lauseella kova väittely aiheesta.

  Sitä en tiedä pitääkö tuo paikkansa mitä alkuperäinen kirjoittaja kirjoittaa, mutta jos haluaa keskustella aiheesta, niin kannattaisi hieman vähemmän provosoiden aloittaa keskustelu 🙂

  Ja tietenkin voi taas kysyä, että miksi alkuperäinen kirjoittaja ei ole jo vaihtanut autoa pois jos kerran on 3v aikana ollut noin paljon ongelmia. Itse aikanaan palautin vikapesän myyjäliikkeeseen jo 1v iässä ja sain tilalle vastaavasti varustellun uuden auton pienellä välirahalla.Ei olisi tullut mieleenkään kärsiä tuosta autosta 3v. Ja kyllä meidän vikapesä oli myös Touran ja vuosimallia 2004.

  #156788 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  Lainaus:
  11.02.2007 klo 10:56 mla kirjoitti
  Tätä viestiähän on viljeltu monella palstalla ja sanasta sanaan samassa muodossa. Aina koitettu aloittaa tuolla ’japsi’ lauseella kova väittely aiheesta.
  Sitä en tiedä pitääkö tuo paikkansa mitä alkuperäinen kirjoittaja kirjoittaa, mutta jos haluaa keskustella aiheesta, niin kannattaisi hieman vähemmän provosoiden aloittaa keskustelu :)

  jaa tuota en tiennytkään, kun en pahemmin muita palstoja lue. mutta tuo kertomus oli mielestäni kyllä hyvinkin niissä rajoissa että voisin sen uskoa ( tai no, uskoa ja uskoa, tietyllä varauksella tietysti kun netissä ollaan) ja keskustella asiallisesti.

  jos tuo kerran oli täysin ”hatusta vedetty” juttu ja provo, miksi edes vastaatte siihen..? ne kannattaisi jättää omaan arvoonsa, muutenhan ”häiriköijä” onnistuu tarkoituksessaan.

  toisaalta jos mitään ei haluaisi koskaan uskoa ja kaikki negatiivinen palaute on vaan provoa, mitä järkeä koko forumissa on?

  #156794 Ilmoita asiaton viesti

  MMS
  Osallistuja (Participant)

  Omien kokemusteni mukaan kyllä omistaja mielummin korjauttaa viat vähin äänin, tai vaihtaa kulkineen. Ainakin tuttujen autot ovat olleet ”viattomia” kunnes ovat vaihtaneet uuteen, sitten vasta kertoillaan ongelmista mitä oli vanhan kanssa. Kyllä autoilijat mielummin salaavat väärät valinnat. Ei monellekkaan tulisi mieleen näin yleisille palstoille voihkia mokavalintaansa. Sitten erikseen nämä yhden asian ”konsensusajattelijat” jotka yleensä hyökkäävät kalliimpien euro-merkkien kimpuun monesti eri nimimerkeillä. Siitähän ei ole epäilystä, koska oma näkemys pitää saada mahdollisimman laajasti esiin.

  #156799 Ilmoita asiaton viesti

  AkiK
  Jäsen

  Lainaus:
  10.02.2007 klo 15:41 Alfonsos kirjoitti
  Ei varmaan tarvii kysyä miksi takuu on kaksi vuotta.


  …ja vieläpä ilman kilometrirajaa!

  Takuitakin on erilaisia. Toisissa merkeissä ne viat vaan menee siihen takuuseen ja toisissa ei… ;)

  #156801 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  nimimerkille MMS:

  Lainaus:
  11.02.2007 klo 12:53 MMS kirjoitti
  Omien kokemusteni mukaan kyllä omistaja mielummin korjauttaa viat vähin äänin, tai vaihtaa kulkineen. Ainakin tuttujen autot ovat olleet ”viattomia” kunnes ovat vaihtaneet uuteen, sitten vasta kertoillaan ongelmista mitä oli vanhan kanssa. Kyllä autoilijat mielummin salaavat väärät valinnat. Ei monellekkaan tulisi mieleen näin yleisille palstoille voihkia mokavalintaansa.”

  -puhut nyt omista kokemuksistasi, etkä voi julistaa jonain faktana että kaikki toimivat tuolla tavalla hyssytellen. kyllä tälläkin palstalla moni on kertonut ja kysynyt neuvoa vikojen sattuessa jne. nostan hattua heille, heillä on itsetunto kunnossa kun ”uskaltavat” jakaa negatiivisen tiedon muillekkin.

  ” Sitten erikseen nämä yhden asian ”konsensusajattelijat” jotka yleensä hyökkäävät kalliimpien euro-merkkien kimpuun monesti eri nimimerkeillä. Siitähän ei ole epäilystä, koska oma näkemys pitää saada mahdollisimman laajasti esiin.


  sen verran kauan tätä palstaa lukeneena ja jonkin verran (yleensä turhaan yrittäen) keskustelleena, tiedän että tarkoitat minua.
  sulla on ilmeisesti hampaankolossa edelleen tuo episodi mersu- ”keskustelussa” jossa sait päähäsi että kirjoitan monilla nimimerkeillä samoihin keskusteluihin??!!!!
  tuonlainen syyttely ilman perusteluja on todella raukkamaista, ja voisin itsekin syyttää sinua ”mms” samasta hommasta, niin moni nimimerkki täällä muistuttaa toisiaan ajatuksellisesti sekä kirjallisessa mielessä!

  en ole myöskään ”hyökännyt mitenkään minkään euromerkkien kimppuun”, ainoa asia jota olen kritisoinut on mersun nyky-kestävyys/luotettavuus-suhteessa hintaan, ja senkin olen tehnyt suht asiallisesti ja perustelujen kanssa.

  joten toivottasti voisit jatkossa KESKUSTELLA kanssani niinkuin mies, eikä suoltaa tuota säälittävää piilovittuilua.

  ;)B)

  [petos muokkasi tätä viestiä 11.02.2007 klo 13:41]
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 27)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.