Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Voi kääk!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Chrysler-man 14.02.2007 at 19:21.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #153375 Ilmoita asiaton viesti

  MatLog
  Jäsen

  Katsastustilastot antavat varmasti katsastuksessa havaituista ongelmista oikeaa tietoa. Kysehän on yleensä vioista, joita autoilija ei ole joko huomannut tai ei jostain muusta syystä ole ”katsonut aiheelliseksi” korjata.
  Vanhemmissa autoissa ongelmia tuotavat esim. ruoste-esiintymät, väljät alustan nivelet, puhkisyöpynyt pakoputkisto, loppuunkuluneet jarrupalat ja/tai -levyt jne…

  Uusissa, alle 3-vuotiaissa autoissa – joissa yleensä takuukin on vielä voimassa – ongelmana voivat olla vaikkapa katalysaattorin toimimattomuus (”kolahtanut” johonkin), tai yleisimmin: pimeänä oleva ajovalo.

  Toyotan olisikin otettava Volkswagenilta oppia ja asennettava ajovaloihin nk. LongLife-polttimot.

  [MatLog muokkasi tätä viestiä 11.02.2007 klo 11:14]
  #153379 Ilmoita asiaton viesti

  AkiK
  Jäsen

  VAG-sukuisten autojen katsastustilastoja ovat aiemmin syöneet ennenkaikkea etupään nivelet, joissa on ollut paljon ongelmia jo suht uusissakin autoissa. Nyt näyttää tuo ongelma siis olevan vähenemään päin.

  #153369 Ilmoita asiaton viesti

  uuwatti
  Jäsen

  Kyllä nyt syö miestä. Meni se viitoskoppanen Golffi DEKRA- katsastusfirman tilaston ykköseksi vähävikaisimpien autojen listalla alle 3-vuotiaiden joukossa. Toitsu oli vasta kuudes. Tämä on provokaatio! Nyyh :ashamed:

  #153383 Ilmoita asiaton viesti

  Chrysler-man
  Jäsen

  Hienoa minäkin voin kohta siirtyä omistamamaan kansanauton.
  Tähän mennessä on tullut ajeltua japsilla kun ei autot sinänsä kiinnosta kuljen vain paikasta a kohteeseen b ja jos korjauksilta välttyy niin aina parempi.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.