Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Mistä kauhea Volvo-viha ?

Tämä aihe sisältää 23 vastaukset, 15 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  petos 01.05.2007 at 00:02.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #157399 Ilmoita asiaton viesti

  MMS
  Osallistuja (Participant)

  Olen tismalleen samaa mieltä, ei pitäisi kenenkään arvostella toisten valintoja. Jokainen ajaa millä haluaa, joku maksaa enemmän kuin joku toinen. Autoilijat kuitenkin arvostavat eri asioita valinnoissaan.

  #157406 Ilmoita asiaton viesti

  Opelixi
  Jäsen

  Ei Volvo ole ainut merkki mikä saa joidenkin vihat niskoilleen. Sinänsä aika koomista, että vihataan jotain automerkkiä.

  Uusista Volvoista on niin vähän kokemusta, mutta vanhemmissa itse arvostan vain näitä aitoja Ruotsalaisia eli lähinnä 700- ja 900-sarjalaisia. Eiväthän ne mitään kilpureita ole ja bensakin kelpaa, mutta omaavat yksinkertaista ja lujaa tekniikkaa. Muotoilukaan ei varmasti ollut kaikkien mieleen, mutta nämä uudethan on suorastaan tyylikkäitä (ainakin minun mielestä).

  Ehkä tämä Volvo-viha johtuu niiden kuljettajista enemmän kuin autosta? Yleensähän nämä vanhemmat Volvot oli ohitettavien asemassa, kun valtaosa kuljettajista oli karvalakkipäisiä patuja (minun oma mielipiteeni) joilla ei ollut mihinkään kiire, mutta nykyään tilanne on vähän toisinpäin, aika moni S80 tai V70 on mennyt minunkin ohi :D Toki ei se minua mitenkään haittaa, jos joku menee ohitse, mutta ehkä se joitain häiritsee?

  #157410 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  kyllähän näistä vihoista saa kaikki merkit ja ”automaat” osansa…en nyt tiedä onko volvo saanut erityisen paljon niskaansa.

  mielestäni kaikissa pätee yksi fakta: sehän ihmisiä vituttaa mitä se ei ymmärrä. itse en esim. ymmärrä mitä parempaa merkissä x on verratuna tiettyihin merkkeihin joista pidän… olen kuitenkin avoimin mielin ja valmis muuttamaan käsityksiäni, sitä mukaan kun automaailma, muuttuu malli-mallilta. ;)

  #157418 Ilmoita asiaton viesti

  misar
  Jäsen

  Henkilökohtaisesti en usko että auto tai merkki vihaa nostattaisi, vaan se että tietyn merkin imago luo omistajilleen jonkinlaisen euforian, ja kuvitelman itsestään parempina yksilöinä. Tämä ilmeisesti oikeuttaa heidät käyttäytymään yleensä sikamaisesti liikenteessä kanssaautoilijoitaan kohtaan.
  Tämä ilmenee yleensä törkeänä perässäroikkumisena ja törkeinä ohituksina. Näihin temppuihin syyllistyy yleensä V70 kuskit kummastakin sukupuolesta.
  Vaikka suomalaisista n.3% katsotaan omaavan narsistisen persoonallisuushäiriön, siis he ovat niitä jotka itse kuvittelevat olevansa yksilöinä jumalasta seuraavia, niin kuitenkin on vaikea uskoa kaikkien olevan volvon omistajia. Tai niin kuinka monta prosenttia olikaan markkinaosuus?

  #157421 Ilmoita asiaton viesti

  Härkä
  Jäsen

  Niin, tuossa perässäroikkumisessa ei ole kysymys autosta vaan taitamattomasta kuljettajasta, joka katsoo oikeudekseen vaarantaa edessä ajavan turvallisuuden siinä samalla kun omansa.

  #157426 Ilmoita asiaton viesti

  KonstaKoo
  Jäsen

  En itse koe vihaavani ketään tai mitään ryhmää, uskonnollisesta, sukupuolisesta tai ajoneuvollisesta suuntautumisesta riippumatta.
  Volvossa on vuosia häirinnyt ”siinä rajoilla” liikkuva markkinointi ja sen lopputulema. Hyviä autoja ei siinä mitään mutta ei sen turvallisempia tai muutoinkaan parempia kuin moni muukaan.

  Joka automerkillä on häirikkökuskeja mutta ”näppituntuman” perusteella V70-kuskit ovat yliedustettuja aivan kuin 3-sarjan bemaristit kultaisella kasarilla :)

  #157433 Ilmoita asiaton viesti

  Jan79
  Jäsen

  En usko että kyse on mistään Volvo vihasta erityisesti.. Aika moni leimaa Volvon jo merkkinä jonkun idiootin kuljettan käytöksen mukaan.. Volvo en erittäin suosittu auto joka näkyy Volvojen runsaana määränä liikenteessä.. mitä enemmän Volvoja, sitä enemmän myös prosentuaalisesti idiootteja Volvojen ratissa..

  Tämä sama pätee tietysti jokaiseen merkkiin!

  Tiedä sitten onko joillakin ennakkokäsitys Volvosta koska sehän kantaa ruotsin lippua B)

  #157438 Ilmoita asiaton viesti

  JakeBlues
  Jäsen

  Näin pyöräilijänä ymmärrän hyvin Volvovihan. Volvohan on yleensä vanhojen ihmisten auto ja se näkyy liikenteessä. Samaten se A-palkki on paksu ja palkin taakse katveeseen jää polkupyöräilijä helposti. Ikävä kyllä olen itsekin mieltänyt volvokuskit itsepäisiksi maantien omistajiksi, jotka kiilaavat fillaristeja ja sivutieltä tullessa ajavat aina pyörätien tukkeeksi odottamaan risteävään liikenteeseen mukaan sopimista. Tiedän toki, että kyseessä ei ole automerkin vika vaan merkin arvostus nimenomaan ikääntyvien miesten keskuudessa. Olen pari kertaa joutun auton kanssa kontaktiin fillarin kanssa ja molemmilla kerroilla auto on sattunut oleen Volvo. Muuten kyllä volvo pn hieno auto ja sellasen varmaan itsekkin ostan kun ikää tulee ja niska jäykistyy. Onhan se tyylikäskin

  #157445 Ilmoita asiaton viesti

  Tapio Taula
  Osallistuja (Participant)

  Kateus vie kalatkin vedestä !

  Lienee tosiasia, että harvalla parikymppisellä tai edes kolmekymppisellä asuntovelallisella on mahdollisuutta hankkia uutta S80 Volvoa vaikka mieli kuinka tekisi. On vaan kehuttava Corollaa niin ei tule itselleen paha mieli.

  Muistan itse varsin hyvin, kun oma V70 vielä tuoksui uudelle, ja olin kuskina työkavereille laivareissulta kapakkaan. Yksi kaverista uskalsi nahkapenkillä istuessaan sanoa, että ” On tämä vaan aika hulppea auto – näin pienessä nousuhumalassa sen usklataa ääneen sanoa…”

  B)B)B)

  #157451 Ilmoita asiaton viesti

  Opelixi
  Jäsen

  Lainaus:
  26.03.2007 klo 16:00 Jan79 kirjoitti
  mitä enemmän Volvoja, sitä enemmän myös prosentuaalisesti idiootteja Volvojen ratissa..


  Tarkoitit varmaankin mitä enemmän Volvoja sitä enemmän idiootteja Volvojen ratissa. Tuskin se idioottien määrä pelkästään Volvojen ratissa kasvaa prosentuaalisesti :whistle:

  #157457 Ilmoita asiaton viesti

  Jan79
  Jäsen

  Lainaus:
  27.03.2007 klo 16:44 Opelixi kirjoitti
  Lainaus:
  26.03.2007 klo 16:00 Jan79 kirjoitti
  mitä enemmän Volvoja, sitä enemmän myös prosentuaalisesti idiootteja Volvojen ratissa..


  Tarkoitit varmaankin mitä enemmän Volvoja sitä enemmän idiootteja Volvojen ratissa. Tuskin se idioottien määrä pelkästään Volvojen ratissa kasvaa prosentuaalisesti :whistle:

  Ööh… juu :x Sitä juuri tarkoitin! Mitä enemmän jotain tiettyä automerkkiä kaduilla on sitä enemmän myös idiootteja mahtuu ko. automerkin ratin taakse.. sama pätee kyllä joka merkkiin B)

  #157458 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  Lainaus:
  27.03.2007 klo 13:13 Tapio Taula kirjoitti
  Kateus vie kalatkin vedestä !

  Lienee tosiasia, että harvalla parikymppisellä tai edes kolmekymppisellä asuntovelallisella on mahdollisuutta hankkia uutta S80 Volvoa vaikka mieli kuinka tekisi. On vaan kehuttava Corollaa niin ei tule itselleen paha mieli….


  tuskin mokomat ruotsin-panssarivaunut paljoakaan kiihottaa tuota ikäryhmää, oli rahatilanne mikä hyvänsä. ehkä joskus sitten vanhempana. jännää että juttu lipuu taas tuonne kateus/raha-akselille. =) no, se on vaan merkki siitä että on kiihkoilussa keinot lopussa vastata asiallisesti kritiikkiin. :whistle:

  #157463 Ilmoita asiaton viesti

  Opelixi
  Jäsen

  Lainaus:
  27.03.2007 klo 13:13 Tapio Taula kirjoitti
  Lienee tosiasia, että harvalla parikymppisellä tai edes kolmekymppisellä asuntovelallisella on mahdollisuutta hankkia uutta S80 Volvoa vaikka mieli kuinka tekisi. On vaan kehuttava Corollaa niin ei tule itselleen paha mieli.


  Minusta vähän tuntuu siltä, että ne jotka eniten ottavat kantaa automerkkien paremmuudesta eivät ole 20-30 vuotiaat Corollan omistajat… Enemmin luokittelisin tällaiset henkilöt niihin jotka ajavat BMW, Audi, VW, MB merkkisillä autoilla, toki Corollan omistajatkin voivat tähän sortua, mutta väitän kyseessä olevan huomattavasti vanhemmat kuin 30-vuotiaat…

  Reilut parikymppiset autoiluun kantaa ottavat ostavat aivan muita kuin Toyotia… Pääsääntöisesti näkyy olevan 90-luvun isot saksantuontiautot…

  #157468 Ilmoita asiaton viesti

  sveisser
  Jäsen

  :p Köyhät ja kateelliset on siitä surkeita että niillä on aina jotain …..
  ………… :p

  #157473 Ilmoita asiaton viesti

  J100
  Jäsen

  Itelle kasvoi volvo-viha kun niihin, ainakin 80-volvoihin, tuli niitä pirun kirkkaita (led?)jarruvaloja. Ruuhkassa, sateisessa säässä/hämärissä edellä kyhnyttävä Volvo aiheuttaa pirullista päänsärkyä. Ja taas tooottakai se on hyvä asia turvallisuuden kannalta koska se on volvossa. Ei häikäise esim. 5-bemuissa vaikka niissäkin näyttäis olevan vastaavaa tyyppiä valot. Toki syy lienee siinä, että taas on BMW:n tapaan käytetty järkeä siinä hommassa. Jarruvalojen kirkkauteen vaikuttanee poljinvoima…Äkkijarrutuksessa kirkkaammat, kadulla lipuessa sitten mukavan vaisut. Ja nyt kaikenmaailman päpättäjille tiedoksi: EN OLE BMW:n OMISTAJA/HALTIJA. Mutta valoista siis oma Volvo-viha leimahti. No ”kauhea viha” nyt turhan jyrkkä ilmaus kyllä, mutta sanotaan että jonkinasteinen volvo-vitutus.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.