Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Imprezakin sitten pilattiin

Tämä aihe sisältää 13 vastaukset, 14 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  TI-mieskin 28.04.2007 at 21:43.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #157321 Ilmoita asiaton viesti

  kenesis
  Jäsen

  On tuossa nyt sentään kehitystä nykyiseen malliin verrattuna, joka on ruma. Tämä uusi on vain tylsähkö. Ovat muuten näköjään hakeneet synergiaetuja Toyotan kanssa: ulkopeilien säätimet ovat samat kuin Corollassa. Joka tapauksessa oma uskoni on vahva, että uusi Impreza on todella hyvä auto.

  [kenesis muokkasi tätä viestiä 14.04.2007 klo 22:24]
  #157330 Ilmoita asiaton viesti

  petos
  Jäsen

  mun mielestä ihan hyvännäköinen :o jos imprezan kuvien katselu alkaa ahistamaan, voisi olla hyvä lähteä metsään köyden kanssa, ja etsiä tukevaa oksaa ;)

  #157335 Ilmoita asiaton viesti

  J100
  Jäsen

  Paremman näköinen kun Imprezat keskimäärin viimevuosina…Pakko sanoa, mun mielestä olleet se verran kurjan näkösiä, että jäis kauppaan ihan vaan ulkonäönkin takia! En tarkota että autoa hankkiessani kelaisin mikä ehkä olis se hieno, yks lysti mitä muut ajattelee, mutta omaa silmää ei sais ärsyttää sentään. Ja näin on tapahtunut Imprezan + monenmonenmonen muun kohdalla.

  Mutta monen mieleen ovat näköjään olleet kun liikenteessä näkyy aika paljonkin näitä sinisiä WRC look-a-like pelejä. Sellasia yleensä ostettaneen myös mielekkään ulkonäön takia, ehkä joku 1.5l perhemalli menee kaupaks rumanakin koska ei taida kovinkaan moni kansalainen juuri laskea arvoa ulkonäölle. Vai millä verukkeella joku ajelee jollai SSSangyongpjöngjongilla. Mikä on kyl ihan oikein, hittojako sen ulkonäöllä on väliä jos auton tarkoituksena on saada sillä kakara tarhaan ja maidot himaan. Mutta eilen…-68(luulisin) Charger R/T liikenteessä…Sen on oltava kaunis koska jopa kadulla kävelleiden teinityttöjen #&%£$!* jäi sillä hetkellä noteeraamatta.

  #157340 Ilmoita asiaton viesti

  ” TRIBECASTAKIN TUTTU PERSOONALLINEN KEULA ” Eikös tuohon 3pekkaankin juuri esitelty kasvojensiloitus, jossa särmät hiottiin massaan paremmin hukkuvaksi?

  #157343 Ilmoita asiaton viesti

  landespede
  Jäsen

  Ihan tyylikäs nykytyylin mukaan muotoiltu auto. Eipä tainnut STI nuissa kuvissa esiintyä..

  #157351 Ilmoita asiaton viesti

  JepJep74
  Jäsen

  Toi uusi HB on karmean näköinen mutta sedani on ihan OK. On sieltä se STI/WRX tulossa kuten kuvista näkyy http://www.autoblog.com/photos/2008-subaru-impreza/

  #157357 Ilmoita asiaton viesti

  persikka
  Jäsen

  No eihän tolle A-simolle mikään kelpaa, kaikki uutuudethan ovat hänen mielestään rumia, tietenkin Daihatsu Materia on hiano :D

  #157364 Ilmoita asiaton viesti

  Autoilija82
  Jäsen

  Eipä tuo Impot… Imprezza ole koskaan mikään hieno ollut.

  #157369 Ilmoita asiaton viesti

  Turbolag
  Jäsen

  Jos ennen en ollut aivan varma kumpi oli nätimpi, Impreza vai Lancer Evo, niin uusien mallien myötä vaaka kallistuu kyllä selkeästi EVO X suuntaan. =)

  http://wallpapers.conceptcar.ee/mitsubishi/xlancerevo/01-1024.jpg

  #157374 Ilmoita asiaton viesti

  MasterLu
  Jäsen

  Mieltä askarruttaa toi perinteinen skuuppi…kun ovat kuulemma siirtäneet coolerin eteen niin mitäs virkaa silla ilmanottoaukolla enää on?

  #157379 Ilmoita asiaton viesti

  uuwatti
  Jäsen

  mikä automies sä teinipoika oot? ei tavallinen ihminen ole kiinnostunut autojen ulkonäöstä vaan merkistä jolla ajaa.

  #157384 Ilmoita asiaton viesti

  Simppa-
  Jäsen

  Lainaus:
  27.04.2007 klo 22:07 uuwatti kirjoitti
  mikä automies sä teinipoika oot? ei tavallinen ihminen ole kiinnostunut autojen ulkonäöstä vaan merkistä jolla ajaa.


  Niin, ikävä kyllä suomalaiset kulkevat harmittavan usein tuulipuku päällä, ja vielä kävelysauvojen kera. Kaipa täälläkin ruvetaan ymmärtämään estetiikan päälle, kun saavutetaan henkisellä tasolla ”vanhat länsimaat”.

  #157319 Ilmoita asiaton viesti

  Anders-Simo
  Jäsen

  http://www.autoblog.com/photos/2008-subaru-impreza/

  Voi voi. Surullinen on automiehen taival näinä päivinä. Monien autoentusiastien odottama Subaru Imprezakin on sitten alkuhehkutuksesta huolimatta pilattu.

  Ei se ruma ole, mutta onko se minkään näköinen? Keula on tylsä ja munaton, takapää kuin tila-autosta. MISSÄ ON SUBARUN UUSI ILME, TRIBECASTAKIN TUTTU PERSOONALLINEN KEULA??????? Tiedän, sekin on jo hylätty kun keskiluokkaiset volkswagenihmiset sämpyläkenkineen ja labradorinnoutajineen eivät sitä tajunneet.

  Voi vee. Nyt kyllä v-tuttaa. En jaksa. Okei, on muutakin elämää, mutta alkaa vähitellen v-tuttaa tämä autotehtaiden vihamielisyys kaikkea kaunista kohtaan………………….

  #157387 Ilmoita asiaton viesti

  TI-mieskin
  Osallistuja (Participant)

  Eihän tuolla ulkonäöllä isoa merkitystä ole koska ajaessa ollaan sisällä autossa! :saint:
  Sen verran pitää olla siistin näköinen ettei naapurit järkyty kun talliin mahtuu vain toinen pirsseistämme! B)

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.