Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot jaguar x-type

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Ammattilainen 28.05.2007 at 13:06.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #159655 Ilmoita asiaton viesti

  Rampe2
  Jäsen

  Miten niin edullinen? Esim. Octavian saat vielä paremmalla varustetasolla ja helvetin paljon edullisemmin, joko pelkällä etuvedolla tai nelivedolla! Veikkaisin myös, että testissä O hakkaisi J:n mennen tullen! Tietysti, jos nimestä haluaa maksaa, niin se on asia sinänsä! Octavia ei ole ainoa esimerkki, vaan niitähän löytyy paljon muitakin!

  #159663 Ilmoita asiaton viesti

  salo-m
  Jäsen

  Jos olisin niitä miehiä joille imago on tärkeä ,en edes harkitsisi jotan kotalootaa.Jaggen imago on sitä luokkaa, että oli siinä mikä moottori hyvänsä, ei ole montaakaan merkkiä samalla viivalla.Eikä ulkonäössäänkään isompia vikoja ole ,eli siitä vaan

  #159666 Ilmoita asiaton viesti

  mangio
  Jäsen

  en tiedä mitä varusteita Jagessa on kun kotisivuilla ei mitään mainita, ei tuo hinta minusta kovin edulliselta kuitenkaan vaikuta

  tässä yhden vertailun lopputulokset, tässä oli tosin 2,2D kone…

  http://tinyurl.com/bz7tt

  #159674 Ilmoita asiaton viesti

  Mp–autoilija
  Osallistuja (Participant)

  Itselläni on Car-lehden irtonumero December 2002 , jossa testin järjestys:
  1. BMW 320i
  2. Volvo S60 2,0T
  3. Saab 9-3 2,0t
  4. Audi A4 1,8T
  5. Mazda 6 2,3
  6. Jaguar x-type 2,0

  Kommentteja Jaguarista:
  ”Not a disgrace; the X-type has a lot going for it. It’s just that it doesn’t hang well as a package. There are better cars out there than the Jag. Five are listed here…”
  ”Too tight in the back and a poor driving position make the X-type feel old-school. Time to go back to the ergonimic drawing board.”
  ”We don’t like Jag’s throttle pedal. You’d think the Jag would make a good cruiser, but you’d be wrong. The throttle is canted at such an angle that 10 minutes on a motorway will have you needing a rest stop to ease painful cramp.”

  TM:n koeajo on numerossa 13/2001 ja TM arkistosta se löytyy PDF-muodossa, jos olet kestotilaaja. TM:n mukaan hyvää: ajettavuus ja viimeistely. Huonoa: taustapeili on liimattu keskelle tuulilasia, moottorin tehottomuus ja huonot valot.

  #159676 Ilmoita asiaton viesti

  Putput
  Jäsen

  X-type ei alkujaankaan mikään aivan yltiöhieno ollut, mutta nyt varsinkin iän myötä minusta hyvin selvästi huono valinta vertaisi sitten melkein mihin tahansa. Jos vain äkkiä saisivat uuden mallin myyntiin niin varmasti olisi hyvä vaihtoehto mutta tuo nykyinen on jo ansaitusti hyvin unohdettu tapaus.

  Pidän sitä ok autona mutta nyt enää sellaisen uutena ostamista, varsinkin etuvetoista mallia, pidän turhana kun katsoo mitä kaikkea muuta on tarjolla. Itsekin toivoisin että korvaaja tulisi pian jotta Jagge olisi taas valittavien joukossa.

  #159651 Ilmoita asiaton viesti

  XF
  Osallistuja (Participant)

  Tarkoitus hankkia uusi auto. Jaguar x-type 2.0D vaikuttaa verustetasoon nähden jopa edulliselta. Onko jollain tietoa autosta, tai löytyisiköhän jostain jotain testajä tai vertailua.

  #159681 Ilmoita asiaton viesti

  X-type taitaa perustua jo edesmenneen mallin mondeoon. Dieseliin ei saa edes automaattia. Osta mieluummin uusi Mondeo, saat samalla rahalla jo Ghia-version automaattidieselinä. Ja taitaa olla jo sitten ihan eri kokoluokan pelikin. Tietysti jos se imago on se jolla ajellaan, niin sitten ei varmasti käy…

  Ei ole muuten huono vaihtoehto se Octaviakaan. Farkkuna rapiat 35 tonnia ja varusteet vimpan päälle.

  Jos jaggen ostaa, kannattaa muuten varmistua siitä, että huolto omalla paikkakunnalla pelaa…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.