Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Uusi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde vilautettu

Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  GTamv 09.11.2015 at 18:36.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #455512 Ilmoita asiaton viesti

  Newey
  Osallistuja (Participant)

  Ferrarin kehittämä V6 tuplaturbo 510 hp, takaveto, 50/50 painonjakauma, 0-100 3,9s. Alumiinia, hiilikuitua ja komposiittia, pohjaa Maserati Ghiblin komponetteihin pitkälti mutta täysin uusi giorgio-platformi on koko Alfan uuden malliston pohja. Alfa ilmoitti QV:llä saman haastajan BMW m3 sarjalle, speksit paperilla ovat aika lupaavat.

  Auto näyttää kyllä pornahtavan hyvälle saksalaisiin kilpailijoihin verrattuna, tämä on Alfa Romeolle merkin relaunch samalla, pakko onnistua USAn uudelleenvalloituksessa myös, nyt halutaan oikeasti pohjata siihen urheilulliseen menneisyyteen. Karvalakkimallit esittelyssä Frankfurtissa syyskuussa, tuotanto alkaa marraskuussa. Alfalta on Marchionnen mukaan luvassa seuraavan kolmen vuoden aika seitsemän uutta mallia, ilmeisesti kaikki taka/nelivetoisia, rahaa on sijoitettu 5 miljardia kehitykseen tehtaisiin.  I like it a lot.

  #455525 Ilmoita asiaton viesti

  Auto-m
  Osallistuja (Participant)

  Upealta tuo näyttää saksalaisiin kilpailijoihin (Audi, BMW) verrattuna. Hieno juttu, että kauniita ”perusautojakin” vielä tehdään tähänkin segmenttiin. Omia rahojani en kuitenkaan vielä luultavasti Alfaan laittaisi. Voihan se mieli tietenkin muuttua, jos autokuume iskee.

  #459951 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Toimittaja (Iltasanomat) hehkuttaa Alfan pesseen BMW M4:n Nürburgringin radalla vaikka autoilla täsmälleen sama aika.
  Jotain on pahasti Alfassa pielessä kun ei norren pitkän suoran turvin pysty paremmin hyväksikäyttämään 100 hevosvoiman etuaan. Ilmeisesti turpaan tulee radan muilla osuuksilla että raikaa. On se upea auto tämä BMW M4 ja Audi RS5 hienoin Audi mitä tuolta tehtaalta on koskaan tulllut.

  nhttp://www.iltasanomat.fi/autot/art-1440729318022.html

  #459952 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)
  #459971 Ilmoita asiaton viesti

  Newey
  Osallistuja (Participant)

  Nämä Nurren nopeat aikakierrokset ovat aivan täyttä höpönlöpöä, yleinen vitsi siellä testaavien autonvalmistajien insinöörien keskuudessa. Aikoja voisi vertailla ainoastaan jos rataolosuhteet, renkaat, paino, polttoaine ja mootorikartta jne. olisi tarkastettu ennen jälkeen kierroksen kuten autokilpailuissa ja kierrokset kellottaa sama ammattikuljettaja.

  Nyt kierrokset kellottaa parhaimmillaan kuka toimittajanplanttu rattiin sattuu, milloin sattuu ja jopa ratakumeilla, moottorikartta on parhaimmillaan kaukana tuotantomallista ja painoa on hävinnyt tuotantoautoon verrattuna kymmeniä kiloja tai sitten ajat ajetaan jollain virityspajan rajallisen esim. M4 erikoismallilla.

  Ne ajat eivät kerro yhtään mitään autosta paitsi sen että minkälainen aika oli sinä päivänä ja sillä auton setupilla ja kuljettajalla.

  #459979 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  Ilta-Sanomien jutussa on aika väärin, Alfan aika on 7.43, aika on tosiaan epävirallinen ja leviää netissä aivan holtittomasti, juttu on lähtöisin eräältä USAlaiselta Alfa foorumilta. Lähteen mukaan Alfassa olisi lisäksi n 540 hv, kyseessähän on vielä prototyyppi jota testataan radalla.

  #459982 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Näyttää olevan BMW M4:sta saatavana yli 500hp tehoilla. Jos vakiotehoinen M4 taipuu tappiin viritetylle Alfalle niin tämä ei.

  #459983 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  heh, ei se ole viritetty, vaan siinä oli enemmän tehoa kuin piti, menee taas mun isillä on isompi asteelle noi jutut, mutta jos 540hv on eroa on noi paljon niin kyllä se vakiokin sille riittää hyvin. Mutta kuten sanoin noihin aikoihin ei ole täysin luottamista vielä…

  #459984 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Ymmärsin keskustelevani aikuisen ihmisen kanssa mutta taidat olla jotain muuta. Alfan prototyp kyseessä siis taidamme kaikki olla arvailujen varassa. Mitään virallisia lukuja ei ole käytössä nämä on näitä. Lapsellisen tyypin kanssa ei tällä foorumilla viitsi keskustella sääli sinänsä aihe oli kiinnostava.

  #466311 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  ”We were hoping to see the entire Giulia lineup, but it seems Alfa Romeo has decided to display at IAA only the range-topping Quadrifoglio version which has lapped the ’Ring in 7 minutes and 39 seconds. The announcement was made earlier today during Alfa’s press conference in Frankfurt”

  ”virallinen” aika onkin 7.39, huippunopeus 307, kuivapaino 1524 kg, päästöt 198 g/km of CO, vääntö yli 600 Nm ja hinta Italiassa halvin QV versio 79,000 Euro ja paras versio 95 tuhatta euroa.

  #473486 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  BMW M4 GTS:llä on kierretty Nürburgringin Nordschleife ajassa 7 minuuttia ja 28 sekuntia.

  http://www.bmwblog.com/2015/10/06/bmw-m4-gts-nurburgring-time-728-minutes/

  http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife

  #473490 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  juu niin on, autohan on melkein täys kilpa-auto, ei ole esim takapenkkia ja 700 kpl erikoismalli, kai sitä voi mistä tahansa tehdä tommosen track ready version

  #473492 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  GTamv: ”kai sitä voi mistä tahansa tehdä tommosen track ready version”

  Heh siitä vaan sitten tekemään. Totta puhuen onhan tuo hieno taidonnäyte BMW:ltä ja melkoinen parannus edelliseen huipputuotteeseen nimittäin BMW M3 GTS:ään.

  En oikein käsitä miksi aliarvioit aina BMW:tä tuli sieltä sitten mitä tahansa huippua. Kateellisilta tulee aina samaa jupinaa.

  #473496 Ilmoita asiaton viesti

  GTamv
  Osallistuja (Participant)

  nolasit jo ittes tossa aikasemmin ja sama linja jatkuu, ei siinä mitään…

  #473497 Ilmoita asiaton viesti

  tracktest
  Osallistuja (Participant)

  Lapsellista käytöstä taas kerran, koita nyt hyvä ihminen aikuistua.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.