Etusivu Keskustelu Elektroniikka Tietotekniikka Varokaa Windows 7 ja HP Probook 450 G1 : tyhjentää kovalevyn eli C-osion

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tapio Taula 12.12.2015 at 16:03.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #664241 Ilmoita asiaton viesti

  Tapio Taula
  Osallistuja (Participant)

  Jos olette hankkinut yllämainitun kannettavan tietokoneen ja siinä tehdasasenteinen käyttöjärjestelmä on teillä vaarana kokea sama tiedostojen hävitys ja ohjelmien katoaminen kuin minulle kävi.

  Kovalevyn C-osio tyhjeni ilman ennakkoilmoitusta omia aikojaan. Seurauksena se, että kone ei käynnistynyt kun ei löytänyt C-asemalta Windows käyttöjärjestelmän lataustiedostoja.

  Koitettiin HP:n yritystuen kanssa viikon verran erilaisia bios ym. määrityksiä tarkastella ja säädellä ja palautella Windowsia siten, että ei ladata kokonaan uudelleen. Ei apuja.

  Apuja kyseltiin myös ihmisiltä, jotka ovat vuosikymmeniä näiden tietotekniikan ongelmien kanssa paininet vaan ei kukaan osannut auttaa.

  Niinpä vein viikon taistelujen jälkeen koneen Verkkokaupan takuuhuoltoon. Kertoivat, että C-osio kovalevystä on tyhjä ja ajoivat uuden seiskan sisään. Koneessa ei siis ole mitään vanhoja ohjelmia eikä tiedostoja.

  Jos siis sinulla on otsikon yhdistelmä -kuten minulla – tee varmuuskopiot päivittäin. Jonain aamuna voi olla, että laite vaan ei aukene.

  Näyttöön tulee teksti:

  Windows failed to start. A recent hardware or software change might ne the cause. To fix the problem: .
  1. Insert your Windows installation disc and restart your Computer.
  2. Choose your language settings, and click ”next”
  3. Click ”repair your Computer”

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.