Etusivu Keskustelu Autot Autotekniikka Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja Vastaa aiheeseen: Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja

#851586 Ilmoita asiaton viesti

NHB
Osallistuja (Participant)

Perusvalittaja taisi täälläkin höpistä jotain hyötysuhteista, niin liitetään nyt tämäkin tänne:

perussuomalainen 15.5.2018, 09:26
NHB: Priukset on ihan normaaleita polttomoottorisia autoja ja niiden energiankulutus on vain kaksinkertainen sähköautoihin verrattuna. Lähde: Paljon hehkutetut EcoRun Kilpailut mikä oli sähköautojen osalta täydellinen skandaali, mutta senhän kaikki normaalit automiehet jo tiesikin että millään 90% hyötysuhteilla ei ole kokonaiskuvassa mitään merkitystä kun ajotapahtumaan vaikuttaa vähän muutkin asiat. Ylipäänsä sähköautohehkuttajat on yleensä melko kehnolla asiantuntemustasolla liikenteessä autojen suhteen.

Piti oikein tarkastaa ja jälleen kerran yrität muunnella totuutta. Kun sähköauton kulutus on 9,1 ja Priuksen 27,0 kWh/100 km, niin miten laskemalla saat kolminkertaisen muuttumaan kaksinkertaiseksi? Ei sitä hyötysuhdetta voi selittämällä merkityksettömäksi muuttaa. Tässä se tiputtaa energiankulutuksen kolmasosaam.
https://www.autoliitto.fi/sites/default/files/180414_al-hki_ecorun_tulokset.pdf

Joo onhan se täydellinen skandaali, kun ei pysty tiputtamaan energiankulutuksen kuin ainoastaan kolmasosaan… Noilla laskutaidoilla olet kyllä viimeinen arvostelemaan muiden laskutaitoa.