Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Suomessa myydään uusia henkilöautoja selvästi muita Pohjoismaita vähemmän Vastaa aiheeseen: Suomessa myydään uusia henkilöautoja selvästi muita Pohjoismaita vähemmän

#851730 Ilmoita asiaton viesti

Kumppani
Osallistuja (Participant)

Quu:
Tuot väkisin keskusteluun sellaisia työntekijöitä joilla ei ole varaa uuteen autoon, tai sellaista työpaikkaa missä autoetu olisi mahdollinen vaihtoehto omalle autolle.

Höpö höpö Quu! Sinä tässä yrität tuoda utopioita näköjään mukaan.

Tuossa on yksi asia ehdollisesti oikein: autoetu voi olla tarjolla, tai sitten ei. Olen esittänyt molemmista vaihtoehdot, mutta huomaatko, ettet huomaa, tai halua huomata. Sitäkään, että uuteen autoon on varaa. Mehän emme puhu auton hinnasta esim. vaan menemme yleisellä tasolla.

740GLE:n mukaan uudesta autosta voisi tinkiä ja hommata uudehkon käytetyn. Kaatuuko sinun unelmalaskelmasi siihen?

Opel Astra on perusfarkku TM käyttötesti 3 vuotta 60000 km 548 euroa kk.

Millä rahoituksella? Lainallako ja mikä oli kk-erä jne? Tuollaista on aika typerä esittää, kun et tässäkään kohtaa osaa asettua raameihin näköjään.

Vastavanlaisen Opelin vapaa autoetu verotusarvo 550 tienolla = esim. 38 % nettopalkasta 209 euroa

Ei päde, jos on vapaa autohaittaetu, usko nyt! Muutenkin olisi kiva nähdä vertailevina laskelmana, eikä vain tokaisuna tuollainen arvio. Onko tuo 38% sinun muuten mielestäsi verokortin tuloveroprosentti n. 4000 euron palkasta? Oikeampi lienee n. 25%, eikö joku sen täällä heittänyt. Mistä tempaiset edelleen tuollaisia, eikö olisi syytä olla tuossakin realistisempi?

Minä valitsisin vapaan autoedun varallisuudesta riippumatta ja nettoaisin 3 v aikana 12200 euroa.

Näetkös 740GLE: tuossa on juuri sellainen sijoittajaguru, jota tarkoitin. Tuosta nyt vaan puuttuu tieto sijoitetusta summasta ja mistä se tulikaan. Ja ihan varallisuudesta riippumatta. Nettoaminen tarkoittaa käsittääkseni tuottoa sen sijoitetun summan päälle, eikö?

On se kova, vaikka löysän puhumiselta tuo kuulostaa kyllä! Et pysty esittämään tuota laskelmana, Quu!