Etusivu Keskustelu Autot Autotekniikka Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja Vastaa aiheeseen: Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja

#852077 Ilmoita asiaton viesti

perussuomalainen
Osallistuja (Participant)

”Polttomoottori konepellin alla ei tee ladattavasta hybridistä normaali polttomoottoriautoa, ulkoisella sähköllä ajaminen ei kerro mitään polttomoottoriauton hyötysuhteesta ja kolminkertainen ei muutu kaksinkertaiseksi älyttömyyksiä jankkaamalla. Tuo viestisi kuvaa erinomaisesti tilannetta. Väität jotain älytöntä ja yrität tukea älyttömyyksiäsi pelkällä lapsellisten suunsoitolla, mutta kuten huomaat kommenteistä, tuollainen ei mene kenellekään läpi. Yhtään mitään asiapohjaista argumenttia ei viestissäsi ole, ja mitenpä olisikaan, koska väitteesi ovat taas mitä ovat.”

On sulla vaikeaa jos et tajua että polttomoottori auton pellin alla ei tee siitä polttomoottoriautoa. Kuten sanoin, bensa-autot on sitten erikseen mutta lukutaidossasikin on vielä pahasti kehittämisen varaa. Prius PHEV on ihan normaali polttomoottoriauto, ollut myynnissä jo jokusen 10 vuotta -vieläkö aiot tapella tästä? Se on ihan kenen tahansa ostettavissa ja saatavilla.

Ja niin, sen energiankulutuskilpailun voitti laskennallisesti joka tapauksessa muut teknologiat joten turhaan edes vouhkaaat tuosta koko asiata. Hyvin olet taas puhunut itsesi täydellisesti pussiin mutta eipä ole minun ongelma. Pakonomainen tarpeesi ruveta pätemään yksityiskohdista ja lillukanvarsista näkemättä kokonaisuutta vei sinut taas turmioon.