Etusivu Keskustelu Autot Autotekniikka Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja Vastaa aiheeseen: Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja

#852092 Ilmoita asiaton viesti

NHB
Osallistuja (Participant)
On sulla vaikeaa jos et tajua että polttomoottori auton pellin alla ei tee siitä polttomoottoriautoa. Kuten sanoin, bensa-autot on sitten erikseen mutta lukutaidossasikin on vielä pahasti kehittämisen varaa. Prius PHEV on ihan normaali polttomoottoriauto, ollut myynnissä jo jokusen 10 vuotta -vieläkö aiot tapella tästä? Se on ihan kenen tahansa ostettavissa ja saatavilla.

Minähän nimenomaan tajuan sen, ettei polttomoottori tee ladattavasta hybridistä normaalia polttomoottoriautoa. Kompastuit omaan järjettömyyteesi tuossa ensimmäisessä lauseessasi.

Huomaatko, että olet ainoa, jonka mielestä sähköllä ajava ladattava hybridi on normaali polttomoottoriauto? Logiikallasi koko ecorun-kisan helposti sähköllä ajeleva BMW i3 REX kuvaisi hyvin normaalin polttomoottoriauton kulutusta. Polttomoottori tekee mielestäsi siis ladattavasta hybridistä normaalin polttomoottoriauton, mutta bensa ladattavan hybridin tankissa ei sitten enää tee ladattavasta hybridistä bensa-autoa. Siinäpä taas persoonallisen logiikkasi kukkanen. Prius PHEV:n toimitukset ensimmäisillä markkinoilla alkoivat muuten vuonna 2012…

Ei tässä voi kuin ihmetellä, kuinka aikuinen ihminen viitsii yrittää väittää, että sähköllä ajaminen kuvaa polttomoottoriauton kulutusta. No hyvät naurut tuosta ainakin saa.