Etusivu Keskustelu Autot Uudet autot Suomessa myydään uusia henkilöautoja selvästi muita Pohjoismaita vähemmän Vastaa aiheeseen: Suomessa myydään uusia henkilöautoja selvästi muita Pohjoismaita vähemmän

#852170 Ilmoita asiaton viesti

kello68
Osallistuja (Participant)

Meidän firman autopolitiikallakaan kaikki autot ei kannata ollenkaan, kuten ei-hybridit Volvot. Niissä vuokrahinta on järjetön eikä lopputulemaa saa omaa halvemmaksi millään keinolla.

Moni muu merkki ja mali sitten taas on oikein kannattava. Esimerkiksi BMWn hybridit (330e ja 530e). Edullisus liisarina johtuu autojen pienistä päästöistä.

Meidän firmassa ei ole km-rajoituksia mutta liisari vuokra muuttuu vuosittaisen ajomäärän mukaan.

Mutta juu, ei ole olemassa yleissääntöä mikä kannattaa ja mikä ei.

Lisäksi omat preferensit vaikuttaa myös Näiden jatkuvien YT:den ja irtisanomisien kanssa liisari vaikka periaatteessa jopa omaa kalliimpi voi olla kannattava varsinkin jos auto on vähän arvokkaamman puoleinen. Nimittäin kun hommat loppuu niin loppuu auton kulutkin.

Sitäpaitsi nyt kun on ilmassa pientä dieselien arvon alenemaa puhumattakaan VAG konsernin mtöppäilyistä niin ei haittaa yhtään. Arvonaleneman kasvanut tappio kun menee liisarifirmalle.

Lisäys: sitten vielä tämä takuu asia. Ei haittaa sekään että autossa on 2v takuu ja nytkin justiinsa takuun jälkeen taas kerran räpellettiin DSG:tä ja purettiin ovia helinöiden vuoksi. Kumpikaan ei vieläkään silti ole kunnossa joten liisarifirma maksaa vielä lisää pajakäyntejä.
Omaksi ei tulisi mieleenkään ostaa moista nyt kun tietää mistä on kyse. Voikin siis ainakin omasta vinkkelistä sanoa että liisaus mahdollistaa merkkejä mitkä muuten ei olisi vaihtoehtoja.