Kian suurin tila-auto on Carnival, joka on yhdessä sen Yhdysvalloissa myytävän kaksoissisar Sedonan kanssa nyt käynyt elinkaaren puolivälin päivityksessä.

Muotoilu on pääpiirteissään ennallaan, mutta etuvalot ovat nyt parhaiten varustetussa mallissa ledit ja ledisumuvaloissa on muun muassa Stingeristä tuttu jääpalamainen kuvio. Myös takana on siirrytty ledivaloihin.

Ohjaamossa kuljettajan kannalta tärkein parannus on siirtyminen poljinkäyttöisestä käsijarrusta sähköiseen. Joko vakiona tai lisävarusteena löytyvät 8-tuumainen kosketusnäyttö ja langattomasti toimiva älypuhelimen lataus.

Äänentoiston on suunnitellut Kello, ja siihen kuuluu kahdeksan kaiutinta sekä surround-ääni. Autoon pääsyä ja sieltä poistumista helpottavat sähköllä toimivat liukuovet takana.

Kia Drive Wise -turvapaketti tuo kuljettajan avuksi automaattisen valojenvaihdon, mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistavahdin ja hätäjarrutusavustimen. Turvallisuus onkin tarpeen, sillä Etelä-Koreassa myytävässä mallissa on istuinpaikkoja jopa 11 matkustajalle.

Moottoriksi voi valita 2,2-litraisen turbodieselin tai 3,3-litraisen vapaasti hengittävän bensiinimoottorin. Niiden kanssa tulevassa automaattivaihteistossa on nyt kahdeksan vaihdetta aiemman kuuden sijaan.