Kian Ceed-mallisarja kasvaa uudella GT:llä, jonka konepellin alla on 150 kW kehittävä 1,6-litrainen turbomoottori.

Tähän saakka Kialta ei ole löytynyt erityisen urheilullisia vaihtoehtoja, mutta tilanne muuttuu Ceed GT:n myötä, jonka saa viisiovisena sekä kolmiovisena Proceedina. Yhteistä molemmille on 1,6-litrainen ahdettu suorasuihkutusmoottori, joka kehittää 150 kW ja 265 Nm. Vääntömomentti on käytettävissä laajalla käyntinopeusalueella 1 750 – 4 500 r/min.

Voima riittää kiihdyttämään auton nollasta sataan 7,7 sekunnissa ja huippunopeus on 230 km/h. Yhdistetty kulutus on 7,4 l/100 km ja CO2-päästöt 171 g/km. Sisarmalleja paremmasta suorituskyvystä viestitetään mm. 18-tuumaisin vantein, aggressiivisemmalla etu- ja takapuskurilla, kaksoispakoputkella ja punaisilla jarrusatuloilla.

Sisällä on vakiona Recaron valmistamat nahalla ja mokkanahalla verhoillut istuimet. Punaisella tikkauksella mustassa ohjauspyörää ja vaihteenvalitsimen nuppia verhoavassa nahassa korostetaan auton urheilullisuutta. Sitä tekee myös digitaalimittaristo, jonka saa GT-napin painalluksella kilpa-automaiseksi. Silloin moottorin vääntö ja turbon ahtopaine ovat koko ajan kuljettajan nähtävissä.

Uutuuden myynnin alkuun tehdään 500 uniikkia 1st Edition-erikoismallia, joita tulee Suomeen viisi kappaletta (numerot 255-259). Nämä autot ovat helmiäisvalkoisia, niissä on ohjaamossa punainen tunnelmavalaistus, valaistut kynnyslistat ja varustelu on muutenkin kattava. Erikoismallin hinta on 35 980 euroa. Tavallisen Kia Ceed GT:n hinta on kolmiovisena Proceedina 29 430 euroa ja viisiovisena 29 991 euroa.