Kotipizza on kasvanut Suomen ja Pohjoismaiden suurimmaksi pizzaketjuksi. Yhdysvaltalaisen Domino’s-pizzaketjun tapaan meillä otetaan nyt käyttöön Kotipizzan väreihin viimeistelty ja erityisesti pizzojen jakeluun suunniteltu kalusto.

Kotiinkuljetuksen osuus kasvaa jatkuvasti Kotipizzan myynnistä, ja verkkokaupasta osuus on noussut jo 85 prosenttiin. Siksi kotiinkuljetuspalvelussa käytettävällä kalustolla on suuri merkitys toiminnalle.

Nyt käyttöön tulevissa Kioissa on integroitu lämpölaatikko, joka pitää pizzat 60-asteisina jopa tunnin ajan. Autot on suunniteltu yhteistyössä Kotipizza-yrittäjien kanssa.

Tavaratilaan sijoitetussa lämpölaatikossa on rosteritaso ja lämpövastukset. Sinne mahtuu kerralla 16 pizzaa. Verhoomo Sorsan suunnitteleman ja rakentaman lämpölaatikon yhteydessä on 75 Ah -lisäakku.

Ensimmäiset Kiat toimittavat jo pizzoja asiakkaille useilla paikkakunnilla. Koko 71 autoa käsittävä armada on tarkoitus toimittaa kotiinkuljetuksia tarjoaville Kotipizza-ravintoloille maaliskuuhun mennessä.

Ajajilla on käytössään Kotipizzan kehittämä Kuljetusäppi-sovellus, joka pyrkii löytämään nopeimman reitin ja välttämään ruuhkat. Tavoitteena on saada pizza asiakkaalle entistä nopeammin ja samalla tilaaja voi seurata kuljetuksen etenemistä ja odotusaikaa.