Kia Ray on kooltaan hyvin lähellä japanilaisia miniautoja eli kei-luokan autoja. Viimeisimmässä päivityksessä Rayn ulkonäköä on uudistettu normaaliin tapaan.

Etusäleikkö on muotoiltu uudelleen ja keulassa on uudet valoumpiot sekä pyöreiksi muuttuneet sumuvalot. Takana on uusi puskuri ja valot ja sivulla suurin parannut ovat uudet 15-tuumaiset vanteet. Muodin mukaisesti auton ulkonäköä voi piristää kontrastivärisellä katolla, etusäleiköllä ja peilien koteloilla.

Sisustukseen ei ole tehty paljon mitään, ellei parannukseksi lasketa kolmepuolaista ohjauspyörää ja uusia kojelaudan koristeita. Kosketusnäyttö on nyt 7-tuumainen ja autoon saa niin tunnelmavalaistuksen kuin sisustukseen sointuvat kangasmatot. Lisävarustelistalta löytyy lemmikkieläimien kuljetusta helpottava paketti ja etuistuimien lämmityksen sisältävä nahkaverhoilu.

Kia ei ole vielä kertonut uudistuneen Rayn suoritusarvoja. Moottoriksi voi kuitenkin valita edelleen kehitetyn 57 kilowattia kehittävän 1,0-litraisen moottorin. Kia Rayn hinnat alkavat auton kotimaassa vähän yli 10 000 eurosta.