Kia kehitti Kalifornian muotoilustudiollaan Soulista hauskannäköisen kolmeovisen version, jossa on ainesta vaikka mihin.

Korealaisvalmistajista Kia on pitänyt viime aikoina kaikkein kovinta vauhtia uutuuksien esittelyssä. Osa niistä on vain kotimarkkinoille tarkoitettuja osan jäädessä vain kutittelemaan ostajien mielikuvitusta. Vielä ei ole tietoa tuleeko Track’ster tuotantoon sellaisenaan tai vaikka Soulin toisen sukupolven myötä.

Vähän yli neljä metriä pitkä kolmeovinen nelivetoinen auto sopisi kyllä mainiosti vaikka rallin MM-sarjaan, sillä sen kaksilitrainen ahdettu bensiinimoottori kehittää 184 kW. Konseptissa onkin takaistuimen paikalla sopiva tila vaikka kahdelle vararenkaalle ja työkaluille.

Jos leikitellään ajatuksella vähän pidemmälle, niin Hyundai-Kialla on rallin uusiin sääntöihin sopiva 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori. Hyundai Veloster Turbossa sen teho on 148 kW, mutta moottorin voi varmasti virittää WRC-tasolle. Kia ei ole kuitenkaan antanut edes vihjeitä rallisarjaan osallistumisesta, mutta mikäpä olisi parempi tapa hankkia merkille lisää tunnettuutta.