Ensi tiistaina Pariisin autonäyttely avaa ovensa medialle, ja yksi esillä olevista merkeistä on kiinalainen GAC Motor. Yhtiö lähetti ystävällisesti pari piirroskuvaa uudesta GS5-mallistaan. Katumaasturien sarjassa kilpaileva uudet linjat saanut malli seuraa muotokielellään pienempien GS3:n ja GS4:n viitoittamaa tietä.

Keulassa on massiivinen etusäleikkö, joka kilpailee koollaan tällä hetkellä suurimman titteliä hallussaan pitävän Audi A8:n kanssa. Muilta osin GS5 on tyylikäs lajinsa edustaja, eikä yllätä mitenkään muodoillaan. Takaosan muodoissa on paljon samaa kuin Opelin uusimmissa malleissa.

Piirroksen lisäksi voimme julkaista Car.ru-sivuston postittamat kuvat Pariisissa nähtävästä autosta. Tuon lähteen mukaan GS5:ssä on 1,5-litrainen bensiiniturbo, jonka saa 113 tai 126 kilowatin tehoisena.

Oikeastaan moottorin koolla ja teholla ei ole kovin suurta merkitystä. Tärkeämpi viesti on se, että GAC Motor on mukana näyttelyssä rakentamassa merkin imagoa Euroopan markkinoilla. GAC:n osastolla on uuden GS5:n rinnalla neljä muuta Kiinassa myynnissä olevaa mallia. Yhtiö pitää Euroopan markkinoille tuloa tärkeänä askeleena pyrkiessään maailmanlaajuiseksi autonvalmistajaksi.