Viimeisin kiinalaisten kopioautojen sarjassa on Qifeng Auton uusi K7. Se kuuluu LSEV-autojen sarjaan (low speed electric vehicle), joiden huippunopeus on rajoitettu nopeuteen 50 km/h. Tämä autoluokka on noussut suosituksi pienissä kiinalaiskaupungeissa.

Kuten valmistajan ja CarNewsChinan kuvista on helposti nähtävissä, keula, konepelti ja lokasuojat niihin sijoitettuine vilkkuineen ovat kopio ensimmäisen sukupolven G-sarjasta.

Halvasta hinnasta huolimatta autoon saa jopa navigaattorin ja nettiyhteyden.

Muilta osin muotoilu on aika lailla viivoittimella vedetty eli laatikkomainen. Tyylikkyys ei ole ollut tärkein tekijä, mutta tilaa on korin mittoihin nähden kiitettävästi.

Mitat ovat hieman eri luokkaa kuin inspiraation lähteessä, sillä K7:n akseliväli on vain vähän yli kaksi metriä. Kori onkin 3,29 metriä pitkä, 1,48 metriä leveä ja 1,61 metriä korkea.

Moottorina on joko neljän tai viiden kilowatin tehoinen sähkömoottori, joista tehokkaammalla toimintamatkaksi luvataan 170 kilometriä.

Auton hyviin puoliin kuuluu huokea vajaan 4 000 euron hinta. Halvasta hinnasta huolimatta autoon saa jopa navigaattorin ja nettiyhteyden, ja järjestelmällä voi sekä kuunnella radiota että katsella videoita.