JAC esittelee huhtikuussa Pekingin autonäyttelyssä uuden pick-upinsa, johon on otettu mallia Yhdysvaltain suosituimmasta autosta.

Kiinalaisautolle tyypillinen JAC 4R3 nimi tuo mieleen tähtien sota elokuvan, mutta kuvat kertovat paljon enemmän. Uutuus on suora kopio maailman eniten myydystä pick-upista eli Ford F150:stä. Keula, jäähdyttäjän säleikkö ja jopa Fordin ovaalin muotoisen merkin pohja löytyvät tästä mallista.

Sitä vastoin moottori ei ole aivan alkuperäisen tasolla, sillä Fordit myydään pääasiassa 3,5-litraisella EcoBoost-moottorilla tai 5,0- sekä 6,2-litraisella V8-moottorilla varustettuna. JAC:n näköisversiossa konepellin alta löytyy 1,8-litrainen ahdettu bensiinimoottori tai 2,8-litrainen turbodiesel. Viime mainittu kehittää 80 kW ja 240 Nm.

JAC ei aio pitää luomustaan vain kotimaassa, vaan tavoitteena on alkaa sen vienti Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan. On helppo uskoa, että viimeistään siinä vaiheessa Ford esittää vastalauseen 4R3:n olemassa ololle. JAC valmistaa myös Reni-avolavaa, joka muistuttaa ulkonäöltään Chevrolet Silveradon edellistä sukupolvea.