FJ Company on perustettu yli neljäkymmentä vuotta sitten, ja sen työntekijät nyt vain sattuivat hurahtamaan Toyotan FJ-malleihin eli vanhoihin Land Cruisereihin.

Toiminta on laajentunut yhtiön alkulähteiltä Miamista niin, että Dallasissa on toinen toimipiste ja kolmas avataan pian Aspeniin.

Asiakas voi valita toiveidensa mukaisen mallin eli auto voidaan entisöidä alkuperäisen mukaiseksi, mutta ohelle on otettu myös toinen toimintamalli. Uusi malli on FJ Company Sport, jossa on alkuperäinen runko ja kori, mutta tekniikka on tätä päivää. Suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan Sport-mallit ovat moderneja.

Moottorina on polttoaineensuihkutuksella varustettu kuusisylinterinen moottori, joka kehittää 155 kilowattia. Asiakkaan valinnan mukaan autossa on käsivalintainen tai automaattivaihteisto. Myös auton ohjaus muutetaan tarkemmaksi.

Tekniikan lisäksi sisustus ja varusteet vaihdetaan paremmin tämän päivän vaatimuksiin sopiviksi.

Sportista löytyvät muun muassa ilmastointilaite, hyvä äänentoisto ja paremman tuen antavat istuimet. Saatavilla ovat jopa istuinlämmitys, ledisisävalot ja peruutuskamera.

Autot tehdään täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valittavana on myös FJ ilman nykyajan kotkotuksia, mutta eroa vakion ja modernisoidun välillä on vaikea nähdä, kuten kuvamme kahdesta FJ Company Sportista todistavat.