Maailman nopeimman vakioauton Bugattilta napannut Koenigsegg Agera RS myytiin loppuun jo kauan sitten. Nyt on myös tuotanto päättynyt, kun viimeinen yksilö toimitettiin onnelliselle asiakkaalle.

Koenigsegg esitteli Agera RS:n kolme vuotta sitten Geneven autonäyttelyssä. Ensimmäisissä autoissa viisilitrainen tuplaturbo-V8 kehitti 853 kilowattia, mutta sitten teho nostettiin megawattiin. Suorituskyky on riittävä, sillä auto kiihtyy nollasta 400 km/h ja pysähtyy paikalleen 33,29 sekunnissa. Kahden suunnan huippunopeudeksi on mitattu 447,19 km/h.

Ruotsalaisyhtiön tarkoituksena oli valmistaa 25 Agera RS:ää, minkä lisäksi tehtiin testeissä tuhoutuneen Gryphon Edition -yksilön tilalle uusi auto. Lisäksi mukaan täytyy laskea tehtaan testiauto, joka myytiin pitkäaikaiselle Koenigsegg-keräilijälle. Näiden jälkeen valmistettiin vielä kolme Final Edition -mallia, joten yhteislukemaksi saadaan pyöreä kolmekymmentä.

Tämän jälkeen Koenigsegg keskittyy hybridimoottoriseen Regeraan ja kehittää samalla polttomoottorilla varustettua seuraajaa Ageralle.