Superautoyhtiö Koenigseggin seuraavan mallin nimi on Ragnarok.

Sana Ragnarok tulee Pohjois-Saksassa aikanaan eläneestä mytologiasta, joka jatkoi eloaan Skandinaviassa vielä kristinuskon leviämisen jälkeen. Ragnarok tarkoitti suurta taistelua, joka oli kuin maailmanloppu, sillä suuri osa tärkeistä jumalista menetti henkensä siinä.

Koenigseggille Ragnarok ei kuitenkaan tarkoita kuolemaa, vaan pikemminkin uutta syntymää. Ruotsalaisyhtiö on valmistanut viimeiset Agera RS:t, joiden moottori kehitti One:1-lisäpaketilla tasan megawatin verran tehoa. Ragnarokissa viisilitraista tupleturbo-V8:aa kehitetään sen verran, että teho nousee 1 060 kilowattiin. Samalla auton paino pudotetaan alle 1 200 kilon.

Yhtenä syynä entistä tehokkaampaan moottoriin ja kevyempään autoon on Elon Muskin ”elvistely”. Kun Christian von Koenigsegg kuuli, että tuleva Tesla Roadster kiihtyy 0-60 mph (96 km/h) 1,9 sekunnissa, hän päätti oman uuden mallinsa yltävän samaan suorituskykyyn. Eikä siinä kaikki, tuleva Koenigsegg kiihtyy valmistajan mukaan nollasta neljäänsataan 14 sekunnissa. Koenigsegg Agera RS kiihtyi tuohon nopeuteen 26,88 sekunnissa. Myöhemmin saatiin vielä parempi, epävirallinen aika. Eikä kiihdytys ja siitä pysähtyminen nopeuteen (400 km/h), mihin vain muutama automalli kykenee, vienyt aikaa kuin 33,29 sekuntia. Ragnarokilla on tarkoitus yltää vielä paljon nopeampaan suoritukseen.

Koenigsegg tarjosi ensimmäisen välähdyksen tulevaisuudesta eli Ragnarokista avatessaan uutta myyntipistettä Australiassa. Kuten kuvasta näkyy, uutuudessa on kookas kiinteä takasiipi, tutun muotoinen ohjaamo ja jättimäinen takadiffuusori. Luultavasti uusi malli, joka viihtyy Agera RS:n tapaan parhaiten radalla, on kaikkien aikojen nopein Koenigsegg-merkkinen auto.

Ragnarokissa nähdään yhtiön seuraava aste hiilikuidun käytössä. Valmistusmäärä on varmasti rajallinen ja hinnat alkavat yli kahdesta miljoonasta eurosta. Maailma pääsee ihailemaan uutta Koenigseggiä maaliskuussa 2019 Geneven autonäyttelyssä.