Nissan ZEOD RC kätkee alleen sähkötekniikkaa. Sähkökilpurin huippunopeudeksi kerrotaan 300 km/h, ja sillä tullaa kilpailemaan ensi vuonna LeMansin 24 tunnin kilpailussa.

Mercedes-Benzin B-sarjasta tehty sähköauto sisältää Teslan tekniikkaa. Suorituskyky on hyvä, sillä 0-100 km/h taittuu 130 kilowatin avulla 7,9 sekunnissa. Toimintamatkaksi kerrotaan noin 200 km. Myynti alkaa ensi vuonna USA:ssa ja myöhemmin Euroopassa.

Nelipaikkainen iso coupé Cadillac Elmiraj esiteltiin jo elokuussa Kaliforniassa. Se on jatkumo kaksi vuotta sitten nähdylle Ciel-koemallille. Takavetoisen Elmirajn konepellin alla mylvii uudesta tuplaturbo-V6:sta kehitetty 4,5-litrainen V8.

Nyt ensi kertaa Euroopassa näytetty Cadillac CTS painaa edeltäjäänsä vähemmän ja painonjakaumakin on 50/50. CTS tulee Euroopan markkinoille ensi vuonna.

Volkswagen e-Upin toimintamatkaksi yhdellä latauksella ilmoitetaan 160 kilometriä. Sähkömoottorin teho on 60 kW ja suurin vääntömomentti 210 Nm. Kulutus on 11,7 kWh/100 km.

Volkswagen e-load Up! on pakettiauto, jossa on istuimet kahdelle. Matkustajan istuin kuitenkin taittuu tarvittaessa alas muodostaen tasaisen lattian. Kuljetuskapasiteetti on 306 kg. Tämän pitäisi riittää ainakin pitsojen jakeluun.

Radikaali Peugeot 308 R on RCZ R -moottorilla liikkuva peto, jonka koria on kevennetty runsaalla hiilikuidun käytöllä. Auto on etuvetoinen, mutta onneksi tasauspyörästössä on Torsen-lukko.

Volkswagen e-Golfin toimintamatkaksi yhdellä latauksella ilmoitetaan 190 kilometriä. Sähkömoottorin teho on 85 kW ja suurin vääntömomentti 270 Nm. Nollasta sataan taittuu 10,4 sekunnissa ja huippunopeutta viisipaikkainen etuvetoinen tarjoaa 140 km/h. Golf kuluttaa 12,7 kWh/100 km.

Subaru WRX -koemalli antaa viitteitä tulevasta tuotantomallista. Ahtojäähdytin on edelleen moottorin päällä ja ilma virtaa konepeiton läpi. Ulkonäöstä päätellen auto on suunnattu enemmän radalle kuin soralle.

TM:n katumaasturivertailussakin hyvin pärjännyt Škoda Yeti on saanut ulkonäköpäivityksen.

Seat Leon ST sulautuu nuorekkaaseen Seat-perheeseen hyvin. Tavaratilaan pitäisi valmistajan mukaan mahtua 587 litraa tai takaistuimien selkänojien ollessa kaadettuna 1470 litraa.

Peugeot 3008:n päivitys on kohdistunut lähinnä keulan ilmeeseen ja uusiin etuvaloihin. Mallin päästöt ovat pienentyneet varsinkin automaattivaihteisten versioiden osalta. Piheimmän HYbrid4-mallin CO2-päästöt ovat 88 g/km.

Eipä tarvitse olla huolissaan siitä, että päästörajat leikkaisivat autojen tehoja. Peugeot Sport -tiimi on laittanut RCZ R -mallissa pienen koneen koville. Nelisylinterinen 1,6-litrainen moottori tuottaa 199 kW, CO2-lukema on 145 g/km.

Insignia OPC:n teho on 239 kW ja vääntö 435 Nm. Nollasta sataan sujuu parhaimmillaan 6,0 sekunnissa, huippunopeus on 270 km/h.

Mercedes-Benz S-sarjan AMG-versio oli Frankfurtissa ensi kertaa yleisön edessä. Ja voimaahan tuplaturbo V8:sta irtoaa 430 kW ja 900 Nm. Valtaosa myytäneen nelivetoisina.

Mercedes-Benzin S-sarjan kolmas hybdiriversio on S 500 Plug-In Hybrid. Pistokehybridissä sähkömoottorin teho on 80 kW ja bensiinimoottorina on turboahdettu 3,0-litrainen V6. CO2-päästöksi kerrotaan 69 g/km. Tuotanto alkaa alkuvuodesta.

Euroopassa ensi kertaa esiteltävä Kia Soul on uudistunut kokonaan. Soul käyttää samaa perusrakennetta kuin Cee’d, ja ulkonäkö on saanut vaikutteita vuonna 2012 esitellystä Track´ster-koemallista. Soul saapuu Suomeen ensi keväänä.

Fiat 500L Living on muutettu seitsenpaikkaiseksi kasvattamalla 500L:n pituutta 21 sentillä. Suomeen auto saapuu ensi vuoden alussa.

DS-linjan katumaasturia ennakoiva Citroën Wild Rubis esiteltiin jo Shanghaissa huhtikuussa, mutta on nyt ensi kertaa näytillä Euroopassa. Pistokehybridi kulkee sähköllä 50 kilometriä. CO2-päästöiksi kerrotaan vain 43 g/km.

Sarjavalmistuksesta puhuminen on kyseenalaista, sillä Bugattin Jean Bugatti -erikoismallia tehdään tasan kolme kappaletta. Yhtiön perustajan pojan ja Type 57SC Atlantic -mallin suunnittelijan mukaan nimetty auto on Bugattin kuudesta erikoismallista toinen. Ensimmäinen esiteltiin elokuussa. Veroton hinta on 2,28 miljoonaa euroa.

BMW Concept X5 eDrive on pistokehybridin koemalli. Iso katumaasturi kulkee pelkällä sähköllä noin 30 kilometrin matkan. Tuotantokin lienee suunnitelmissa.

BMW:n hybridikoemallin päivitetty versio oli myös esillä näyttelyssä. Autossa on sama 1,5-litrainen bensiinimoottori, jota käytetään myös i8:ssa. Toimintamatka pelkällä sähköllä on 30 kilometriä.

Bentleyn urheilullisemmaksi viritetyt S-versiot Continental V8 Coupésta ja Convertiblesta tarjoavat muun muassa 21 kW lisätehoa sekä tiukemmaksi ja matalammaksi viritetyn jousituksen.

Abarth 595 esiteltiin ensimmäisen kerran tasan 50 vuotta sitten. Juhlavuoden kunniaksi tarjolle tuli erikoismalli Abarth 595 50th Anniversary Edition. Juhlamallin kylkiä koristavat punaiset vauhtiraidat ja skorpionitarrat, muuta erikoista juhlamallissa ei sitten olekaan. Valmistuserä on rajoitettu 299 autoon.

Uusi nelossarjan coupé on urheilullisempi versio 3-sarjan coupésta, jonka se tulee korvaamaan. Ulkomitoiltaan nelonen on hyvin lähellä sisarmalliaan. Auto tulee Suomessa myyntiin ensi vuoden puolella. Mallivalikoima laajenee myöhemmin M4-mallilla ja avokorisilla vaihtoehdoilla.

Audi A8:n tapaan myös S8:n kasvot on pesty.

Myös M- ja GL-sarjan Mersuihin Brabus tarjoaa lisävoimia: 515 kW ja 960 Nm auttavat taistelussa ilmanvastuksen kanssa aina 300 km/h vauhtiin saakka. Ulkoisen olemuksen viimeistelevät 23-tuumaiset vanteet.