* NEW Yorkin näyttelyssä keväällä esitelty Cadillac Escaladen 2015-vuosimalli kiinnosti kovasti yleisöä. Tuotanto alkaa ensi keväänä.

* CHEVROLET COLORADO palaa parin vuoden tauon jälkeen kilpailemaan täyskokoista Silveradoa pienempien pick-upien sarjassa. Uusi malli antaa tehossa, kantavuudessa ja vetomassoissa hyvän vaihtoehdon isoimmille lava-autoille.

* DODGE Challenger 100th Anniversary Edition juhlistaa Dodgen tyylin ja suorituskyvyn satavuotista taivalta. Varustepakettia myydään Challengerin ja Chargerin yhteyteen.

* CHRYSLERIN SRT (Street and Racing Technology) on päättänyt valmistaa 50 kappaleen erikoiserän Anodized Carbon Special Edition pakettia SRT Viper GTS -malliin. Paketti sisältää ulkoisia ja sisäisiä koristeita, josta merkittävin on mattametalli väritys.

* TOKION tapaan Los Angelesissa oli näytillä kovakatolla varustettu 4-sarjan BMW.

* KOEMALLI Honda FCEV Concept näyttää suuntaa siitä, miltä vuonna 2015 esiteltävä toisen sukupolven FCEV näyttää. Mallia on kehitetty Kaliforniassa ja Japanissa saatujen käyttäjäkokemusten perusteella.

* HYUNDAI tarjoaa uutta sarjavalmisteista Tuscon Fuell Cell -polttokennoautoa Kaliforniassa todella kiinnostavalla tavalla. Autoja vuokrataan asiakkaille 36 kuukaudeksi 499 dollarin hinnalla sisältäen tankattavan vedyn. Aikaisemmin Hyundai on tarjonnut Equus-mallia käyttöön vastaavalla periaatteella.

* JAGUAR F-Type Coupén moottorivalikoima on sama kuin avomallissa. Perusmalli on 3,0-litrainen V6 ja tehokkaampi vaihtoehto on 5,0-litrainen V8. Coupén myötä sarjaan liittyy myös tehokkaampi R-versio. Jaguarin mukaan Coupésta on kuitenkin tehty hivenen urheilullisempi alustan virityksillä.

* DETROITISSA ja New Yorkissa aikaisemmin tänä vuonna esiintynyt Lincoln MKC oli nyt ensimmäistä kertaa tuotantoversiona tavallisten ihmisten nähtävänä länsirannikolla.

* JOULUKUUSSA 2013 myyntiin tulevaa Gran Turismo 6 -tietokonepeliä varten Mercedes-Benz on tehnyt virtuaalisen AMG Gran Turismo -mallin, joka oli Los Angelesissa täysikokoisena esittelykappaleena.

* MERCEDES-BENZ GLA AMG Concept rakentuu urheilullisen muotoilun ja 265-kilowattisen moottorin ympärille.

* MINI esitteli Englannissa alkuviikosta uuden Minin kolmannen sukupolven. Malli on suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa esillä Los Angelesin ja Tokion autonäyttelyssä. Uutta tekniikkaa Minissä ovat kolmisylinteriset moottorit, hätäjarrutus ja automaattipysäköinti.

* MALLIVUODEN 2015 Nissan GT-R Nismo näyttäytyi ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikassa. Teholukemat ovat samat 441 kW kuin Tokiossa esitellyllä versiolla.

* NISSAN Sentran asiakkaat ovat haikailleet Amerikassa urheilullisemman version perään. Nissan on tehnyt Sentrasta Nismo-koemallin, jolla osoitetaan mitä saattaa olla tulossa. Kun tämänhetkisessä tuotantomallissa on alle sata kilowattia, niin Nismo Sentrassa niitä on tarjolla lähes 180 kW.

* MACANISSA Porsche kertoo yhdistäneensä kompaktin SUV:n korin ja perinteisen Porschen urheiluautofilosofian. Myös muotoilussa on haettu vaikutteita 911-mallista, joka näkyy parhaiten sivuikkunoiden ja katon takaosan linjoissa.

* VUODEN 2014 RAM Heavy Duty -malleihin tullut uusi 6,4-litrainen HEMI V8 -moottori on aikaisempaa tehokkaampi ja taloudellisempi. Muut moottorivaihtoehdot ovat pienempi 5,7 HEMI V8 ja kolme eri versiota Cumminsin 6,7-litraisesta turbodieselistä.

* SHELBYN rakentaman Focuksen ulkonäköä ja ajettavuutta on päivitetty urheilullisempaan suuntaan. Lisävarusteena saa myös hiukan lisätehoa, jolloin parannetaan myös moottorin ilmansaantia ja jäähdytystä.

* KOEMALLI Subaru Legacysta juhlistaa mallin 25-vuotista historiaa ja antaa viitteitä miltä seuraava Amerikan markkinoille tarkoitettu Legacy voisi näyttää.

* SUBARU jatkaa sorahenkistä perinnettä esittelemällä WRX:n. Autossa on muotoilullisesti paljon samaa kuin keväällä New Yorkissa esitellyssä koemallissa. Voimanlähteenä WRX:ssä on kaksilitrainen ja 190-kilowattinen suorasuihkuboxer. Neliveto on itsestäänselvyys.

* TOYOTA esitteli uuden kolmannen sukupolven version Highlander Hybridistä. Malli on Toyotan mukaan ensimmäinen seitsenpaikkainen hybridi.

* AMERIKKALAISTEN autoihmisten moottoriurheilukiinnostus näkyy näyttelyssä lukuisina kilpa-autoina. Näyttävin esillepano on Toyotan Nascar-osasto, jossa on useita autoja ja paljon tekniikkaa hienosti esiteltynä.