* BMW 4-sarjan avoversio jatkaa edelleen taittuvalla kovakatolla varustettuna.

* DAIHATSU Kopen on kohta tuotantovalmis. Kei-miniautoluokan määräykset täyttävästä roadsterista oli esillä oli kaksi eri versiota, Kmz ja Rmz.

* DAIHATSU Kopenin koripaneelit ovat näppärästi vaihdettavissa.

* HONDA NSX:n koemalli oli jälleen esillä, ja taas pykälää valmiimpana. Pääjohtaja Iton mukaan kehitystyö kestää, koska insinöörit pitävät niin kovasti auton testaamisesta. Tuotannon pitäisi alkaa 2015.

* JAGUAR F-Type R Coupé ensiesiteltiin samaan aikaan sekä Tokiossa että Los Angelesissa. Tässä R-versiossa tehoa on 404 kW.

* LEXUS LF-NX:n näimme jo Frankfurtissa. Se valmistelee maailmaa pienempään Lexus-katumaasturiin. Tokion versiossa voimanlähteenä oli hybridin sijaan uusi turboahdettu kaksilitrainen bensiinimoottori, josta voi ennustaa jotain Toyotan moottoreiden kehityssuunnasta.

* MERCEDES-BENZ S 65 AMG sisältää tuplaturbo-V12-moottorin, jonka 463 kW ja 1000 Nm sinkoavat pitkäakselivälisen auton nollasta sataan 4,3 sekunnissa.

* MERCEDES-BENZ SLS AMG GT Final Edition on viimeinen mahdollisuus tilata SLS. Valmistusmäärä on 350 autoa.

* UUSI Mini esiteltiin 18.11. Oxfordissa, mutta nyt se oli tuotu sekä Tokion että Los Angelesin näyttelyyn. Muodot ovat tutut, mutta tekniikka niiden sisällä on uutta, mukaan lukien kolmisylinteriset moottorit.

* NISSAN IDx Freeflow ja IDx Nismo ovat esimerkkejä siitä, miten yleisön apua voisi käyttää autojen muotoilussa. Tuotantosuunnitelmia ei valitettavasti toistaiseksi ole.

* PORSCHE Macan oli yllättäen myös Tokiossa. Se paljastettiin Tokion näyttelyssä vain 15 minuuttia myöhemmin kuin aikaeron vuoksi vielä edellistä iltaa eläneen Los Angelesin kutsuvierastilaisuudessa.

* PORSCHE Panamera -malliston huipulle nousee Turbo S, josta olennaisen kertovat lukemat 420 kW, 800 Nm, 3,8 s ja 310 km/h. Suomessa lyhyempiakselivälisen version hinta on 312 797 euroa.

* SUBARU Cross Sport Design Concept on tavallaan BRZ:n farmariversio. Sen merkitys on lähinnä toimia Subarun uudistuvan muotokielen esimarssijana.

* TOYOTA FCV:n polttokenno on lattian alla ja polttoaineena käytettävä vety on kahdessa säiliössä.

* TOYOTA GT86:n avomallin tuotantosuunnitelmat vahvistuvat, sillä esillä oli jälleen avonainen koemalli, tällä kertaa punaisena.

* TOYOTA JPN Taxi Concept näyttää miltä Tokion taksi voisi näyttää vuosikymmenen lopulla. Tähtäimessä ovat Tokoin olympialaiset vuonna 2020.

* VOLKSWAGEN Twin-Up sisältää dieselhybridivoimalinjan, joka on valtaosin lainattu XL1-erikoisautosta.