Italialainen Lamborghini on aloittanut urheiluautojen lisäksi myös ylellisen katumaasturin valmistuksen, ja tuotantoa on enemmän kuin koskaan aiemmin. Italialaisten ehkä vähän kyseenalainen laatu on saatu Volkswagen Groupin avulla korkealle tasolle, mutta silti tehtaalta voi päästä asiakkaille autoja, jotka vaativat korjausta.

Yhdysvalloissa National Highway Traffic Safety Administarion on julkistanut korjausmääräyksen, joka koskee Lamborghini Centenarioita. Viime vuonna yhtiön perustajan kunniaksi esitelty malli on erittäin harvinainen, sillä sitä valmistettiin neljäkymmentä kappaletta, puolet umpi- ja puolet avokorilla. Niistä yksitoista on viety Yhdysvaltoihin, joissa autojen pitää käydä korjaamolla.

Autoilla saa kuitenkin ajaa, vaikkei niitä olisi vielä ehditty laittaa määräysten mukaiseen kuntoon. Vika on nimittäin sitä tasoa, että vain byrokratia voi vaatia sen oikaisua. Tuossa ”valtavassa” automäärässä on vääränlainen tarra, jossa auton kokonaismassa on väärin. Asia saadaan korjattua liimaamalla autoon tarra, jossa on oikea luku.

Tämän kammottavan vian löytämiseen ja korjaamiseen on varmasti mennyt enemmän virkamiesten työaikaa, kuin mikä on asian korjauksesta syntyvä hyöty. Samalla on sitten kyykytetty maahantuojaa, vähittäismyyjiä sekä asiakkaita.