Volvon FH on ollut todellinen menestystarina kuorma-automaailmassa. Neljännesvuosisadan aikana niitä on myyty lähes miljoona kappaletta.

Niinpä suuri osa täysperävaunullisten kuorma-autojen kuljettajista ympäri maailmaa on jossain vaiheessa uraansa ajanut sellaisella.

Volvo Trucksin toimitusjohtaja Claes Nilsson perustelee FH:n menestystä sen asiakaskeskeisyydellä. Yksi FH:n parhaista ominaisuuksista olikin hyvin ergonominen ohjaamo, joka helpotti ajajan työtä.

Juhlamallin nimi on Volvo FH 25, jonka voi tilata joko FH- tai FH 16 -versiona. Erikoismallin hopeisissa teippauksissa ja auton oransseissa korostuksissa tehdään aikamatka FH-sarjan alkuaikoihin. Ohjaamon väriksi voi valita tummanharmaan tai kirkkaanpunaisen, joista jälkimmäinen on lähes sama kuin vuonna 1993 FH-sarjan esittelyn aikaan.

Ohjaamossa käytetään monessa paikassa oranssia väriä, joka on aina ollut FH-sarjan tunnusmerkki. Istuinverhoilussa yhdistetään kangasta ja nahkaa silmälle miellyttävällä tavalla, mukavuutta korostaen.

Erikoismallissa Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmään on saatavissa uusia ominaisuuksia, kuten ajonvakautus ja kaistallapitoavustin. Niiden lisäksi kuljettaja voi säätää ohjauksen vastusta haluamallaan tavalla.

Volvo FH 25 -juhlamallin myynti alkaa kesäkuun lopulla ja autoja valmistetaan vain rajoitettu aika tänä ja ensi vuonna.