Tämä on Tämän Viikon TM:n ensimmäinen numero. Pikkuisen tekisi mieli juhlia, mutta annetaan nyt olla toistaiseksi.

Tästä eteenpäin Tämän Viikon TM ilmestyy lähes joka viikko verkossa. Pikkuisen harvempaa on tahti kesälomien aikana ja joulun tienoilla, ehkä.

Tämän Viikon TM on itsenäinen tuote. Enemmistö sen sisällöstä on tulevasta painetusta lehdestä, mutta mukana on myös materiaalia, jonka tuotamme vain digitaalista julkaisua varten. Tämän Viikon TM hyödyntää myös Tekniikan Maailman aiempaa sisältöä. Moni testi tai koeajo paranee, kun viereen laitetaan kilpailevan tuotteen tuorein testi.

Vahvasti uskomme siihen, että Tekniikan Maailman jutuilla vuosikymmenten takaa on suurta arvoa lukijoillemme. Arkistojen aarteita julkaisemme runsaasti, jahka saamme koneen kunnolla pyörimään.

Digitaaliset uudistukset aiheuttavat usein teknisiä ongelmia.

Voin luvata, että Tämän Viikon TM ei lainkaan vaikuta painetun lehden ilmestymiseen. Sehän painetaan kirjapainossa. Tämän Viikon TM kasataan tietokoneilla bittiavaruudessa.

Senkin voin luvata, ettei lukijoiden palvelu kärsi digitaalisessa ympäristössäkään. Me emme lopeta vanhaa digilehteä ennen kuin uusi on loppuun asti testattu ja toimivaksi havaittu.

Me olemme erittäin innoissamme uudistuksesta. Ilmestymispäivien tuplaaminen on iso juttu. Ja paljon muutakin isoa tässä on, mutta kehumme itseämme lisää sitten myöhemmin.

Tervetuloa Tämän Viikon TM:n pariin. Me ilahdumme valtavasti palautteesta.