Lentokoneiden matkustamohenkilökunnalla on nousun ja laskun aikana nahkahansikkaat käsissään. Siinä yhdistyvät tekniikka ja sen ammattitaitoinen käyttäminen. Se, mihin hansikkaita tarvitaan, selviää tämän lehden sivuilta.

Me Tekniikan Maailmassa teemme töitä sen eteen, että lukijamme saisivat tekniikasta kaiken mahdollisen irti. Ensimmäinen vaihe on oikean tekniikan valinta. Matkapuhelimissa, autoissa, kodinkoneissa, polkupyörissä ja vaikkapa vesiskoottereissa on eroja. Tavallisen kuluttajan on hankala niitä havaita lyhyellä kokeilulla. TM:n toimituksella on aikaa ja teknisiä resursseja.

Aina meidänkään resurssimme eivät riitä, tai ehkä on kyse osaamisvajeesta.

TM:n digiuudistus on edennyt suunnitellusti. Se tarkoittaa, että vielä reilu viikko sitten uskoimme kaiken etenevän vailla takaiskuja. Nyt olemme korjanneet käsityksemme.

Mikä toimii testipalvelimella ei välttämättä toimi yleisölle avoimessa verkossa. Se on jälleen kerran todistettu oikeaksi.

Me jatkamme digityötämme lomakaudesta piittaamatta. Joka päivä menemme kaksi askelta eteenpäin. Yleensä otamme vain yhden askeleen taaksepäin, mutta toisenlaisiakin päiviä on.

Periksi emme tietenkään anna. Viimeistään elokuussa uudistuksen pitäisi olla niin pitkällä, että voimme riisua nahkakäsineet.