Daimlerilla, siis Mercedes-Benzin valmistajalla, oli lyhyt suhde MV Agustan kanssa. Toisin sanoen yhtiö on halunnut olla pääkilpailijoitaan huonompi.

Kun BMW on aina valmistanut moottoripyöriä ja Audi hankki Ducatin, niin Mercedes-Benzillekin piti saada oma moottoripyörämerkki. Sellainen löytyi Italiasta, kun Daimler osti MV Agustan. Nähtävästi konsernissa kuitenkin myöhemmin todettiin, etteivät moottoripyörät kuulu yhtiön avainosaamisalueeseen, sillä MV Agusta myytiin pois.

Mercedes-Benziä F1-sarjassa vuodesta 2013 lähtien ajanut Lewis Hamilton on innokas motoristi ja viihtyy mainiosti kaksipyöräisten selässä. Hänelle MV Agustan hankkiminen Daimlerille sopi mainiosti, ja yhteistyöstä hyötyivät varmasti kaikki osapuolet.

Vaikka MV Agusta on uudella omistajalla, Hamiltonin yhteistyö sen kanssa jatkuu ja nyt hän on suunnitellut kolmannen moottoripyörän erikoismallin. Uusi LH44 perustuu Brutale 800 RR -malliin.

Tekniikka on sama kuin vakiopyörässä eli 0,8-litrainen kolmesylinterinen moottori kehittää 103 kilowattia ja 87 Nm. Painoa pyörällä on 172 kiloa ja se saavuttaa 244 km/h huippunopeuden.

LH44-erikoismallissa on paljon hiilikuitua ja keraamisia pinnoitteita. Pakoputkisto on huomiota herättävästi musta, mikä sopii hyvin pyörän punaiseen ja mustaan väritykseen. Erikoismallin valmistus alkaa kesällä ja Euroopassa (ilman autoveroa) 24 144 euroa maksavaa moottoripyörää valmistetaan 144 kappaletta, jotka numeroidaan. Ja niille, jotka eivät seuraa F1-sarjaa, Hamilton ajaa numerolla 44 silloin kun hän ei ole hallitseva maailmanmestari.