Lexus LX 570 on Toyota Land Cruiseriin perustuva ylellisempi erillisrunkoinen oikea maasturi. Vuosimalliin 2018 esitellään ainakin Lähi-Idän ja Venäjän markkinoille uusi Superior, jonka keula on urheilullisemman näköinen. Mikäli tuollaista termiä voidaan tässä yhteydessä käyttää.

Julkisuuteen on lipsahtanut pari kuvaa tulevasta mallista, joka on vielä edeltäjiäänkin paremmin varustettu. Superio tai LX 570S on saanut melkoisen korisarjan, jossa on uusi etu- ja takapuskuri sekä leveät sivuhelmat, kookkaammat pyörät ja uusi musta jäähdyttäjän hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö.

Sisustuksesta ei ole saatavilla kuvaa, mutta siinä noudatetaan urheilullista teemaa eli päävärinä on punainen mustin korostuksin.

Tärkein moottori on 5,7-litrainen vapaasti hengittävä V8, joka kehittää 274 kilowattia ja 535 Nm. Venäjällä voi valita myös 4,5 litraisen V8-turbodieselin, jonka suurin teho on kaksisataa kilowattia ja vääntömomenttia on käytettävissä 650 Nm. Tuon moottorin kanssa mallimerkintä on LX 450d. Dieselmoottorin yhteyteen ei luultavasti tarjota urheilullista Superior-varustelua.