Ensimmäiset vakoilukuvat Lexus LX:n sporttisesta S-versiosta olivat netissä jo vuosi sitten, mutta vasta nyt huippumallin myynti alkoi. Tosin kaukana meistä maapallon toisella puolella Australiassa.

Ulkonäöltään uutuus on hyökkäävän näköinen, sillä jo massiivinen etusäleikkö näyttää siltä, että se voisi ahmaista pikkuauton kitaansa. Aggressiivinen korisarja ja kookkaat mustat 21-tuumaiset pyörät antavat autolle lisää näköä. Ainakin Australiassa värivalikoima sen sijaan on vaatimaton, sillä auton saa joko valkoisena tai mustana.

Sisällä korkeatasoisen nahkaverhoilun värit on niin ikään rajoitettu kahteen, musta tai räikeän punainen. Viime mainittu on saatavissa (ehkä onneksi) vain S-malliin. Kojelaudan viimeistely on niin ikään suunniteltu vain tätä mallia varten ja kevytmetallipintaiset polkimet muistuttavat ohjaamossa auton sporttisuudesta.

Alustaa on muutettu siltä osin, että edessä on tehokkaammat iskunvaimentimet, joiden pitäisi vähentää kallistelua ja tehdä ohjauksesta tarkempi. Ajajan apuna on monipuolinen turvavarustepaketti ja autosta löytyy peräti kymmenen turvatyynyä.

Vakiovarustelu hipoo muutenkin täydellistä, sillä neljä kameraa ja panoraamanäkymä auttavat maastoajossa. Ilmastointilaite on nelialueinen ja niin edessä kuin keskirivin reunapaikoilla on sekä istuimien lämmitys että jäähdytys.

Moottorina on 5,7-litrainen V8 ilman ahtimia. Se kehittää 270 kilowattia ja 530 Nm, jotka siirtyvät kaikille pyörille 8-vaihteisen automaatin kautta. Australiassa Lexus LX 570 S maksaa yli 110 000 euroa.